23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu fås GCM koblinger

Vi tilbyder nu vores egen serie af kvalitets koblinger til fornuftige priser.

I vores produktsortiment finder du bl.a. fleksible koblinger, klo koblinger, disk koblinger og faste koblinger, som kan leveres i aluminiumslegering eller stål. Koblingerne er kompatible med mange applikationer, og findes i et utal af dimensioner og drejningsmomenter. 

Fordelen ved koblingerne er deres mekaniske fleksibilitet - de er i stand til at tolerere akselforskydninger.

Se vores store udvalg af GCM koblinger i vores nye katalog, hvor du også kan læse mere om specifikationerne for hver kobling. Du finder vores nye katalog lige her. 

Vi står desuden til rådighed med gratis og uforpligtende rådgivning om vores produkter, så du får den bedste løsning til netop din applikation.

Vi er eksperter i elmotorer, gear og styringer og har mere end 35 års erfaring med store og små virksomheder. Det betyder, at vi har stor erfaring og know-how i at udvikle og designe kundespecifikke mekatronikløsninger - hvilket gør os til den ideelle sparringspartner på lige netop dit projekt.

Ønsker I mere information om vores nye koblinger eller vores andre produkter så ring til os på +45 74 42 18 64 eller send os en mail på info@gearcentralen.dk.

GCM A/S
Redstedsgade 15
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13127093

Kontaktperson

DP
Dorte Petersen
Indkøb og kundeservice
+45 74 42 18 64 dp@gearcentralen.dk

Send til en kollega

0.047