23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du styr på de forskellige gummityper?

Få glæde RG Rom Gummi A/S' +30 års erfaring, og bliv klogere på teknisk gummi med vores RG Gummiskema. Hent Gummiskemaet og bliv klogere på de forskellige gummitypers egenskaber, resistens, bearbejdningsmuligheder og meget mere.

Efter mere end 30 år i gummibranchen, og som fungerende totalleverandør af gummiprodukter og løsninger, tør vi godt kalde os specialister. Vi vil altid gerne dele ud af vores viden om teknisk gummi, for det er ingen hemmelighed, at forskellen på gummityper er enorm, og valg af den rigtige type er altafgørende ift. hvad det skal anvendes til.

Vi har lavet et RG Gummiskema der giver dig et komplet overblik over de forskellige gummitypers egenskaber, resistens, bearbejdningsmuligheder og meget mere. 

HENT RG GUMMISKEMA HER

RG Rom Gummi leverer branchens (måske) bedste gummiprodukter til alverdens industrier over hele kloden. Det kan vi, fordi vi har en alsidig in-house produktion i Lemvig og erfarne fagfolk. Vi kan arbejde med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, og har kompetencer indenfor vulkanisering, vandskæring, plotter, kiss-cut, fræsning, formstøbning og forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer. Ydermere er vi også leverandør af cellegummi plader og gummidug i halvfabrikat, og tilbyder også forarbejdede emner, som kan anvendes til flange-, olie-, mandehulspakninger mv.

 

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.051