23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DATRON MLCube er en fræsemaskine for storformat

DATRON MLCube er meget velegnet til bearbejdning i aluminium, plast, ikke-jernholdige metaller og kompositmaterialer.

DATRON MLCube er en fræsemaskine for storformat, der har mange fordele. DATRON MLCube fås også i en variant med lineære skaler. DATRON MLCube er det bedste valg til økonomisk forarbejdning af metalpladematerialer,  velegnet til bearbejdning af frontpaneler, chassis, profiler og mange andre detaljer. 

DATRONs fræsemaskiner er nemme at bruge og har meget korte opstillingstider med mange muligheder for at anvende forskellige spændeteknikker og DATRONs vakuumteknologi. I kombination med DATRONs software next, bliver maskinen endnu mere brugervenlig, da den guider operatøren gjenom hele proceduren. Skærmens app-design minder om en smartphone, med træk og vælg princip.

DATRON MLCube er meget velegnet til bearbejdning i aluminium, plast, ikke-jernholdige metaller og kompositmaterialer. En anden meget vigtig faktor for produktionen er, at DATRONs maskiner har et meget lavt energiforbrug, med et fremragende pris/ydelsesforhold, der giver langsigtet og ekstrem høj rentabilitet – selv i små mængder.

Vi glæder os til at møde dig hos Elmia Verktygsmaskiner 10-13 maj 2022

Har du prøvet DATRONs CNC-værktøjer

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048