23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NU er Granzow A/S Parker partner på Transair rørsystemer!

Granzow A/S er nu officielt Transair Condition Monitoring System Partner og kan levere i hele Danmark.

Vi tilbyder rørsystemer med trådløse sensorer kombineret med Transair-systemet til overvågning af kompressorrummet til maskiner og udstyr.
Systemet er med alarmer, der kan tilpasses og sparer værdifuld tid ved at sende de rigtige oplysninger til dig og dit team via sms eller e-mail.

Parkers TCMS findes i 2 versioner:

TCMS Gold
Til kontinuerlig og fjernovervågning af installationer.
Systemet giver dig realtidsdata, når som helst og hvor som helst til at træffe de rigtige beslutninger og administrere dit trykluftsystem på den mest proaktive måde.

Med TCMS Gold får du 24/7 tilstandsovervågning på dit trykluftsystem og mulighed for hurtigt at kunne agere på pludselige advarsler.

TCMS Blue
Til øjeblikkelig måling på stedet.
Systemet gør det muligt at indsamle data fra Bluetooth-sensorer, on site, en mobil enhed (tablet eller smartphone) gennem en applikation.

Kontakt os i dag og hør mere 

Parker Hannifin er en af verdens førende virksomheder inden for Motion & Control-teknologier. I mere end 100 år har virksomheden skabt sine kunders succes gennem ingeniørdesign på en bred vifte af forskellige industrielle markeder og i flyindustrien.

Parkers produkter er afgørende inden for stort set alt, der bevæger sig eller kræver styring og regulering. Med førerposition inden for bl.a. filtrering, væske- og gashåndtering samt pneumatisk har de ambitioner om at forbedre produktets levetid og konstruere systemer, der fungerer optimalt, udgør meningsfulde muligheder for kunderne, samtidig med at miljøpåvirkningen minimeres.

Kontakt os i Granzow, hvis du vil vide mere om trykluft og kompressorer.
Vores specialiserede medarbejdere sidder klar til at svare på spørgsmål - eller tage imod din henvendelse, hvis du allerede ved præcist, hvad du skal bruge.
Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: info@granzow.dk
Web:  www.granzow.dk
Du kan også udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden og så ringer den helt rigtige ekspert dig op.

Vi har mere end 85 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047