23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et nyt design af spændebånd til rørsystemet Quick-Fit

Nordfab som producerer rørkomponenter til procesventilation, har udviklet et helt nyt design af spændebånd til rørsystemet QF/ Quick-Fit, som bruges til hurtig og nem montering af QF/ Quick-Fit rørkomponenter.

De nye spændebånd har en forbedret overlapning af enderne og en ny form på pakningen, hvilket giver en øget kvalitet samt et tæt rørsystem.

Nordfab Quick-Fit rørsystemet som monteres med QF/ Quick-Fit spændebånd, kræves der ikke værktøj for montage. Dette reducerer installationstiden med mere end 45 % sammenlignet med installationer af rørtyper som eks. Rør der samles med flanger eller nittes sammen. Spændebåndet gør det også muligt hurtigt og nemt at adskille rørsystemet ved eks. rengøring eller ved ændring af rørsystemet. QF/ Quick-Fit-komponenter kan nemt tilpasses andre rørsystemer med adapters og er velegnede til alle former for procesventilation.

Med introduktionen af ​​de nye QF/ Quick-Fit spændebånd, kommer der helt nye produktnumre. Hent venligst databladet på Nordfab hjemmeside for at se alle aktuelle varenumre.

Nordfab Europe A/S
Industrivej 13
9550 Mariager
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17011405

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063