23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hans Buch holder IC3-tog på skinnerne

Sommeren er højtid for sporarbejder, der sørger for, at vi alle kommer sikkert fra A til B på skinnerne. I Hans Buch er sikkerheden også i fokus, når de dygtige teknikere renoverer jernbanenettet og rullende materiel.

Sommeren er højtid for det vigtige arbejde med at vedligeholde skinnerne og det rullende materiel, mens der sideløbende udbygges med nye ruter og nye stationer. 

Det er et vigtigt arbejde, som gør, at vi alle fortsat kan blive bragt fra A til B med den højeste sikkerhed og præcision.

Hans Buch leverer skræddersyede løsninger til den travle jernbaneindustri

Sikkerheden er også i fokus, når Hans Buch hjælper de dygtige teknikere på jernbanenettet med at arbejde sikkert og effektivt med skræddersyede løsninger, samt et bredt udvalg af udstyr, reservedele og sporløsninger i høj kvalitet. 

Hans Buch er f.eks. eneforhandler på det danske marked af reservedele til IC3-tog fra den anerkendte leverandør Gmeinder Getriebe, der dækker over gear, geardele og fortanding med aksler. Hans Buch leverer desuden også reservedele og renoveringsudstyr til IC4, S-tog og Lokaltog.

Lang tradition med jernbane og stigende projektsalg

Hans Buchs jernbanedivision har en lang tradition for service, rådgivning og løsninger til jernbaneindustrien. Udover produktleverancer arbejder vi i stigende grad også med projektsalg og specialistrådgivning.

- Med et projektsamarbejde kan vi sørge for, at du altid får den bedste rådgivning igennem hele processen. Du kan samtidig være sikker på at få den bedste løsning og den bedste proces, siger Hans Henrik Nielsen, der er salgsdirektør for Hans Buch Jernbane.

Læs mere om Hans Buchs løsninger til jernbaneindustrien

Få dybere indsigt i vores løsninger, udstyr og rådgivning på Hans Buchs hjemmeside eller besøg webshoppen.

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med i vores aktiviteter i industrien på LinkedIn: 
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412

Send til en kollega

0.047