23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra d. 01.07.23 skal elmotorer på 75-200kW nu være EI4.

Energieffektive løsninger i industrien bliver efterspurgt i hele verden. Og med intentionen om at nedbringe udledningen af CO2 bliver kravene til elmotorers IE-klasser skærpet.

Udløber
27. juni 2027

 De nye, skærpede krav skal være med til at udfase de mindst energieffektive motorer på markedet.
 
Som en virksomhed, der er dedikeret til at levere bæredygtige løsninger, er vi stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af energieffektive elmotorer, der opfylder de nye krav. Vi har et sortiment der er designet til at optimere energiforbruget og minimere udledningen af CO2, samtidig med at de leverer pålidelig ydeevne og holdbarhed. F.eks. har vi Boge S-4 serien, hvor IE3 motoren allerede er erstattet med IE4 motorer, som standard samt IE4 motorer i vores sortiment fra CompAir.
 
Granzow A/S er begejstrede for at bidrage til den grønne omstilling i industrien og hjælpe vores kunder med at opnå deres bæredygtighedsmål. Ved at vælge vores energieffektive løsninger sikrer i jer, at de allerede overholder de nye krav. Samtidig reducerer I jeres energiforbrug, hvilket fører til omkostningsbesparelser og hjælper med at mindske den negative miljøpåvirkning
 
Har I spørgsmål eller ønsker I at høre mere? Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe jer med at finde den rette løsning til jeres behov.
 
Se nærmere i bilag I i forordning (EU) 2019/1781:
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/DA/TXT/PDF/?uri=CELEX:32019R1781&from=EN

Kontakt Granzow A/S  for yderligere info eller fagkyndig vejledning.
Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: info@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Vi har mere end 87 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder på tværs af mange brancher.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047