23948sdkhjf
Del siden
Annonce

25-års jubilæum som 3.generation i A/S Secure

Den 8. sept. 1942 fik min farfar næringsbrev som metalstøber. I 1942 lå Secure i en baggård på Frederiksberg med sandstøberi i stueetagen og bearbejdning på 1. salen.

I 1965 tager min far over, og flytter virksomheden til Farum og Skensved. Der introduceres CNC maskiner og udvides med 5 forskellige støbemetoder via netværk af støberier i Danmark, Sverige, Polen og Tyrkiet. Kunderne er større industrivirksomheder i Skandinavien.

I sept. 1998 kommer jeg til, og kundekredsen udvides med internationale højteknologiske industrivirksomheder. I 2004 starter samarbejdet med vores Kinesiske leverandør. Efter snart 20 års godt partnerskab er Secure ene forhandler i Skandinavien og på top 3 kundelisten.

 

Igennem mere end 80 år har Secure opbygget et stærkt fundament, med langvarige relationer, og udviklet sig til en international virksomhed. der ikke kun producere til vores kunders specifikke krav, men også rådgiver om den optimale støbeproces, samt produktions tilpasning og sourcing mv.

 
Fremtiden bringer altid nye udfordringer, og vi er klar til videreudvikling. Secure er en velfunderet virksomhed, med et stærkt internationalt netværk, og en rigtig god salgsplatform at tilbyde vores kunder.

 

Vi er stolte af vores medarbejdere og den udvikling der er skabt. Vi er stolte af vores kunder og den tillid de viser os. Sammen sikrer vi den helstøbte løsning

A/S Secure
Gammelgårdsvej 96
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56773517

Kontaktperson

Kim Brincker
Direktør
+45 44340236 kb@secure.dk

Send til en kollega

0.078