23948sdkhjf
Del siden
Annonce

30-års jubilæum hos Trykluft Centret A/S

For nylig fejrede vi en særlig milepæl hos Trykluft Centret A/S. Med glæde kan vi fortælle, at vores dygtige kollega, Mogens, har imponerende dedikeret 30 år til vores virksomhed. Vi ønsker at hylde hans enestående bidrag til vores succes.

Trykluft Centret A/S er stolte af Mogens' imponerende indsats, men også af vores fantastiske og loyale personale, der gennem årene har skabt en arbejdsplads præget af frihed under ansvar og en kultur af engagement og begejstring. Mogens selv siger: 'Det er et herligt firma at være ansat i, fordi man har frihed under ansvar - altså frihed til at bestemme ens hverdag ud fra, hvad kunderne ønsker.'

 

Vores geografiske placering med serviceteknikere spredt over Sjælland, Jylland og Fyn gør os stolte. Vi kan med rette sige, at vores team sikrer hurtig og effektiv service 365 dage om året, 24 timer i døgnet. Hos Trykluft Centret A/S får kunderne direkte kontakt med serviceteknikerne og hurtig service, uden at det behøver at passere gennem et omstillingsbord, mm.

 

Selvom vi fejrer fortidens præstationer, retter vi også blikket mod fremtiden. Vi søger engagerede og talentfulde medarbejdere, der vil være en del af vores succesfulde team. Hvis du er interesseret i at blive en del af Trykluft Centret A/S, kan du kontakte os gennem https://www.trykluft-centret.dk/ 

 

Tak til Mogens for 30 års og til vores team for at gøre Trykluft Centret A/S til det, det er i dag – en arbejdsplads, hvor viden og succes forenes.

Trykluft Centret A/S
Håndværkervej 10
5550 Langeskov
Kerteminde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16169080

Kontaktperson

SK
Steffan Krapalis
Salg/ Marketing
+45 20807657 Sk@tcluft.dk

Send til en kollega

0.047