23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Revolutionerende og effektive rørsystemer til dit kompressor- eller vakuumanlæg

Med Transair får du en unik samleteknik, hvor rørene er forsynet med 'Push Fitting'. Dette gør det muligt at adskille og samle rørene efter behov, hvilket gør opsætning og modifikation af rørsystemet utroligt hurtigt og smidigt.

Fleksibelt og effektivt aluminiumsrørsystem:
Transair er et hurtigt, fleksibelt og let modificerbart aluminiumsrørsystem designet til trykluft, vakuum og inerte gasser. Vores Transair-komponenter er genanvendelige og udskiftelige, hvilket giver mulighed for øjeblikkelige og nemme ændringer i systemet.

Overlegne egenskaber i aluminium og rustfrit stål:
Standard leveres Transair-rørene i aluminium og rustfrit stål, hvilket ikke kun sikrer styrke, men også giver et flow, der er op til 40% højere end traditionelle rør.

Betydelige besparelser og effektivitet:
Transair tilbyder betydelige besparelser på installations-, vedligeholdelses- og driftsomkostninger i forhold til traditionelle rør. De hurtige forbindelser eliminerer behovet for at tråde, lodde eller lime rør, hvilket markant reducerer arbejdskraftomkostningerne.

Miljøvenligt og holdbart design:
Transairs aluminiumsrørsystem er modstandsdygtigt over for korrosion, hvilket sikrer lang levetid for udstyret og reducerer behovet for hyppige udskiftninger af filtreringselementer. Produktet er designet med fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed.

Integrerbarhed og fleksibilitet:
Transair kan nemt integreres i eksisterende kobber- og stålrørsystemer uden at gå på kompromis med ydeevnen. Dette gør det til det ideelle valg for opgraderinger eller udvidelsesprojekter.

Kontakt Granzow i dag for en præsentation af vores Transair-produkter og en grundig gennemgang af dit eksisterende anlæg.

Kontakt os på www.granzow.dk

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047