23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CALDAN styrker global salgsstruktur

CALDAN foretager væsentlige ændringer i salgsstrukturen som en del af vores langsigtede strategi for bæredygtig vækst og markedsudvidelse. Disse strategiske justeringer omfatter udnævnelsen af en ny global Chief Sales Officer (CSO) og forfremmelsen af vores tidligere CSO'er til Executive Advisor-roller. Desuden har vi udnævnt en ny salgsdirektør for Skandinavien.

Ny Chief Sales Officer (CSO)
Vi er glade for at kunne byde Uwe Eisenhut velkommen som vores nye globale Chief Sales Officer. Uwe er 39 år gammel, født i Frankfurt, Tyskland og bor med sin familie i Aarhus. Han har omfattende ledelseserfaring fra globale organisationer inden for forretningsudvikling, kommerciel ledelse og organisatorisk vækst. Før han kom til CALDAN, arbejdede Uwe i industrielle teknologivirksomheder som Siemens, Nilfisk og Kamstrup. Uwe skal lede vores globale salgs- og marketingteams med fokus på at øge markedsandele, styrke kunderelationerne og nå vores ambitiøse vækstmål.

Tidligere CSO'er bliver Executive Advisors
I anerkendelse af deres uvurderlige bidrag har vores tidligere CSO'er, Niels og Jens Calundan, fået nye roller som Executive Advisors, med fokus på at yde strategisk vejledning og mentor-bistand på tværs af CALDAN-organisationen. Med mere end 50 års samlet erfaring inden for conveyor branchen vil de bruge deres omfattende ekspertise til at støtte virksomhedens igangværende vækstinitiativer og sætte kursen mod fortsat succes. Deres lederskab og indsigt vil være afgørende når vi navigerer i et markedslandskab i hastig udvikling. De to brødre er medejere af CALDAN og fortsat medlemmer af bestyrelsen.

Ny salgsdirektør for Skandinavien
Vi er også glade for at kunne annoncere udnævnelsen af Christian Calundan som vores nye salgsdirektør for Skandinavien. Han bliver ansvarlig for at skabe salgsvækst og styrke vores markedstilstedeværelse i den skandinaviske region. Christian er 30 år gammel og har været hos CALDAN i 4 år. Med sit omfattende kendskab til det lokale marked og kundernes behov, 
er vi overbeviste om, at Christian vil spille en nøglerolle i at nå vores regionale salgsmål.

Committet til vækst og kvalitet
Disse ændringer afspejler CALDAN’s engagement i vækst og kvalitetsbevidsthed i alle aspekter af vores forretning. Ved at tilpasse ledelsesteamet til vores strategiske mål er vi godt positioneret til at udnytte nye muligheder og levere øget værdi til vores kunder og interessenter.

"Vi er begejstrede for fremtiden og de muligheder, der ligger foran os," siger Claus Nørgaard, CEO i CALDAN. "Ved at gennemføre disse strategiske ændringer vil CALDAN styrke sin markedsposition, fremme innovation og skabe bæredygtig vækst. Vi ser frem til den fortsatte succes og bidrag fra vores dedikerede team medlemmer i deres nye roller".

CALDAN Conveyor A/S
Røddikvej 91
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14264132
P nummer: 1000710534

Kontaktperson

EC

Send til en kollega

0.063