23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tæt samarbejde skaber stærke fordele for kunder, forretning og partnere

Et mangeårigt samarbejde med Schneider Electric og Solar har sikret den verdensomspændende pakkeløsningsspecialist SR Pack en driftssikker og innovativ produktion, der let kan omstilles efter kundernes skiftende behov.

På deres fabrik i Løsning i Jylland bygger danske SR Pack teknisk højt specialiserede end-of-line-systemer, som enkeltstående pakkemaskiner og komplette pakke- og transportanlæg, primært til industribagerier i store dele af verden. 

Det er en branche, som er under hastig forandring med skærpede krav til effektivitet, dataopsamling, service, bæredygtighed og fødevaresikkerhed. 

Hos SR Pack imødekommer man de nye behov med innovation og digitalisering, som både gør det lettere for kunderne at omstille deres produktion og at holde omkostningerne nede. Til det har SR Pack investeret i et komplet EcoStruxure PacDrive-styresystem fra Schneider Electric, der åbner for en lang række effektive løsninger til intelligent maskinstyring, som fx synkronisering af servoakserne på maskinen. 

EcoStruxure-platformen håndterer hele processen og fungerer som maskinens kontrolcenter. Platformen indsamler og analyserer data i realtid, så maskinen kan reagere hurtigt og præcist og facilitere et mere robust og fleksibelt produktionsapparat.

Læs mere om det spændende samarbejde her.

 

Vil du modtage nyheder fra Schneider Electric direkte i din indbakke? Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Kontaktperson

MKC
Maria Kappel Carpenter
mariakappel.carpenter@se.com

Send til en kollega

0.032