23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Efteråret byder på flere CE-mærknings Intro- og Superbrugerkurser

Tilmeld dig nu! Vi afholder tre kurser i efteråret - hvor de to første kan tages hver for sig eller sammenhængende som en introduktion til CE mærkning med Safexpert. Det tredje er det kendte 2-dages Safexpert Brugerkursus for Superbrugere.

1 - Introduktionskursus om CE-mærkning

Kurset henvender sig til alle, der ønsker en introduktion til CE-mærkning af maskiner og anlæg. Om standarder og krav - og hvordan man gør i praksis. Hvis du har kolleger, der har brug for det overblik, så er her muligheden - "chefen" kan også have glæde af det!

Kurset kobler endvidere til Safexpert - så det kan også bruges som forkursus til Safexpert brugerkurset.

1 -dags kursus hvor man oplyses om hvilke sundheds- og sikkerhedsmæssige krav, der ifølge Maskindirektivet(og den nye Forordning) stilles til maskiner, der markedsføres i EU. Hvordan inddrager man CE-mærkningen i sine projekter, så den både er med til at styrke og kvalitetssikre dem.

Kursets mål er at introducere kursets deltagere til de krav og begreber, der beskrives og anvendes i maskindirektivet og i standarderne.

Hvilke dokumenter skal udarbejdes, hvis man vil markedsføre en maskine i EU eller omvendt, hvilke dokumenter skal man forlange at få udleveret af sine leverandører, når man køber en maskine.

10. september 2024 - 09.00-15.00
19. november 2024 - 09.00-15.00

2 - Introduktion til Safexpert.

Kom godt i gang med dit første projekt i Safexpert. Et 1-dags kursus hvor deltagerne introduceres til CE-mærkning med Safexpert i praksis. Du medbringer din egen PC og dit eget projekt, og på kurset sikrer vi, at du kommer godt i gang. (Hvis ikke man medbringer et projekt, designer vi et fiktivt projekt passende til den enkelte deltagers arbejdsområde.

11. september 2024 - 09.00-15.00
20. november 2024 - 09.00-15.00

3 - Bowitek Superbruger kursus.

2 dages intensivt kursus hvor du lærer at anvende Safexpert – set både fra maskinkonstruktørens side og med produktionsselskabets vinkel. Kurset henvender sig til både maskinkonstruktører og produktionsvirksomheder, da maskinen på kurset håndteres fra begge vinkler – både som maskinbygger, hvor risikovurdering og CE-Mærkning gennemføres – og som produktionsselskab, hvor maskinen modtages og sammensættes med andre i en produktionslinje.

Det vil sige automationsfolk, produktionsvirksomheder, leverandører af maskiner, robotløsninger og produktionslinjer, CE-Mærkningskonsulenter, m.m.

6. og 7. november 2024 - Begge dage 09.00-16.00

 

Kursus-stedet er Trinity ved Fredericia, og kursusprisen er 4.495 kr for 1-dages kurserne og 8.990 kr for to-dages kursus.

Send en mail til bowitek@bowitek.dk for at tilmelde dig nu!

Der er et begrænset antal pladser til disse effektive kurser.

Se alle bowiteks arrangementer på vores web-site:

https://bowitek.dk/arrangementer/

Bowitek ApS
Vesterballevej 25
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32471595

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047