23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En serviceaftale sikrer optimal drift

Vil du være helt sikker på, at din CNC-maskine eller automationsløsning kører, som den skal? Så skal du have en serviceaftale.

Du kan selvfølgelig sagtens bruge dine egne medarbejdere til at lave service og vedligehold på jeres CNC-maskiner og automationsløsninger. Men får I det gjort? Og endnu vigtigere: Får I det gjort rettidigt?

Hvis du vil være helt sikker på, at din CNC-maskine eller automationsløsning kører, som den skal og uden unødig nedetid, så er det bedste, du kan gøre, at købe en serviceaftale hos Gibotech.

Med en serviceaftale i hånden kommer Gibotechs dygtige serviceteknikere ud med fastelagte mellemrum for at servicere og vedligeholde dine maskiner og robotter. Vi har for eksempel registreret de forskellige sliddele og deres estimerede levetid og kan derfor udskifte dem, inden de når at gå i stykker.

På den måde undgår du nedetid i produktionen - og det kan i sidste ende aflæses på bundlinjen.

Hvis du vil vide mere om serviceaftaler, skal du kontakte vores Head of Service, Allan Hansen. Han kan kontaktes på telefon 2066 3517 eller mail ash@gibotech.dk.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312

Kontaktperson

ASH
Allan Sloth Hansen
Servicechef
+45 20663517 ash@gibotech.dk

Send til en kollega

0.062