23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev fremtidens svejsning til Uniwelcos Åbent hus! Særlige tilbud + øl og forplejning

Deltag i Uniwelcos eksklusive Åbent Hus den 25. og 26. september på Jens Juuls Vej 15 i Viby J. Oplev de nyeste innovationer indenfor svejsning, herunder laser-svejsning og den mobile svejserobot udstyret med den kraftfulde UR20. Uniwelco har desuden et helt særligt tilbud kun gældende under Åbent Hus - spar 50.000 kr på et demo RBCobot-system!

Udløber
24. september 2024

Uniwelco inviterer dig til to spændende dage fyldt med innovation og fremtidens teknologi inden for svejsning! Vores Åbent Hus finder sted onsdag d. 25. og torsdag d. 26. september fra kl. 10 til 18 på vores adresse i Viby J. Her kan du opleve laser-svejsning i vores moderne Uniwelco Cell, som giver dig nye muligheder for hurtigere og sikrere svejsning.

En af de store features vi gerne vil vise frem er præsentationen af Uniwelcos unikke softwareløsning til RBCobot-systemerne. Vores skræddersyede URCap-software gør det nemmere end nogensinde før at programmere og optimere svejserobotterne. Denne innovative software giver brugerne mulighed for hurtig opsætning, intuitiv styring og fleksibilitet, der kan tilpasses forskellige svejsebehov – alt sammen med øget effektivitet og præcision. Kombineret med den kraftfulde UR20-robot får du en fuldstændig integreret løsning, der kan revolutionere din produktion.

Du kan også se vores mobile svejserobot i aktion, udstyret med UR20-robotten, som nemt kan flyttes for maksimal fleksibilitet. Dette er en unik mulighed for at få et indblik i, hvordan vores RBCobot-systemer, sammen med den nye software, kan forbedre din produktivitet og svejsekvalitet.

Som en særlig bonus under Åbent Hus tilbyder vi en rabat på hele 50.000 kr., hvis du køber et demo RBCobot-system – men kun i de to dage! Kom forbi, mød teamet bag robotterne, og nyd god mad og øl, mens du udforsker fremtidens svejseteknologi.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Jens Juuls Vej 15, Viby J. Husk at registrere dig ved at sende en e-mail med din foretrukne dag og tidspunkt til info@uniwelco.com.

Uniwelco ApS
Jens Juuls Vej 15
8260 Viby J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41785829

Kontaktperson

SD
Salgsafdeling Danmark
info@uniwelco.com

Send til en kollega

0.065