23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Toyota introducerer Swarm Automation Storage: Høj kapacitets AGV- og shuttle-løsning

Toyota Material Handling Europe tilbyder nu Swarm Automation Storage - en komplet automatiseret løsning baseret på en kombination af tre gennemtestede komponenter - til virksomheder, der har brug for at øge lagerkapaciteten og optimere brugen af arbejdskraft. Konceptet tilbyder gangfri opbevaringstæthed, op til 80 % tættere end standardreoler, til en meget lavere pris sammenlignet med alternative løsninger med høj tæthed, og fleksibiliteten til at passe ind i eksisterende ledig lagerplads med valgfri skalerbarhed, hvis der er behov for mere lagerplads eller højere kapacitet.

Dette automatiserede lager- og shuttlesystem kombinerer tre komponenter, nemlig Toyotas gennemtestede Radioshuttle og højdensitetslagersystem, der arbejder sammen med virksomhedens automatiserede RAE-reachtruck og styres af Toyotas T-ONE warehouse execution system, der interagerer med kundens egen lagerstyringssoftware. Lagersystemets størrelse og struktur er fleksibel, da det kan konfigureres til at maksimere udnyttelsen af den tilgængelige lagerplads, og antallet af shuttles og AGV'er kan skaleres i henhold til driftsbehov.


Denne lagerløsning er primært designet til opbevaring af pallegods. Pallen transporteres af shuttle-enheden(erne) gennem lagerkanaler i det specialdesignede reolsystem. Pallerne føres ind i systemet af den eller de automatiserede gaffeltruck, som også flytter shuttle-enhederne mellem de forskellige kanaler. Lagersystemet kan konfigureres, så det passer til applikationen, og giver FIFO (først ind, først ud) eller LIFO (sidst ind, først ud) planlægning.


Systemet er ideelt til forskellige opbevaringsbehov som f.eks. et færdigvarelager i produktionen eller til at holde påfyldningsbeholdning til plukkestationer. Andre typiske krav til opbevaring og håndtering kommer med store mængder lager i bulk eller ved tildeling af værdifuld ekstra plads til bufferopbevaring ved indgående og udgående områder.


Blandt de mange fordele er fleksibilitet en vigtig egenskab. Lagersystemet kan tilpasses den tilgængelige plads og kan også bygges på et højere niveau i anlægget, hvilket giver fri arbejdsplads nedenunder. Alle tre systemkomponenter er gennemtestede, hvilket garanterer pålidelig drift og optimal udnyttelse af arbejdskraften. Med et enkelt styresystem, der er let at integrere, står automatisering også for sikkerhed og nøjagtighed, hvilket eliminerer risikoen for skader eller personskader. Desuden giver lagerløsningen betydelige omkostningsfordele ved at eliminere udgifter til chauffører, reducere skader gennem præcis håndtering, spare energi med jævn bevægelse og optimere pladsudnyttelsen. Alt i alt en omkostningseffektiv løsning sammenlignet med alternativer.


Jose Gener, Vicepræsident for Sales & Marketing, forklarer: "Vi ser mange virksomheder, som gerne vil udnytte den lagerplads, de har til rådighed, bedre. Automatisering er en stadig mere populær vej at gå for vores kunder i betragtning af de aktuelle udfordringer på arbejdsmarkedet. Så det giver simpelthen mening at kombinere disse nøgleprodukter i en reolløsning."

Mere om vores fuldautomatiske lagerløsning >>

Toyota Material Handling Danmark A/S
Industrivej 3
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62657014

Kontaktperson

Søren Vester Rasmussen, Head of Sales Automation & Connectivity
+45 20683007 Soren.Vester@dk.toyota-industries.eu

Send til en kollega

0.047