23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fordelene ved kold bearbejdning; vandstråleskæring

Én af fordelene ved vandstråleskæring er, at det er en kold bearbejdningsmetode, som derfor kan bruges til selv skrøbelige materialer.

Hvis du vælger vandstråleskæringsmaskiner – eller waterjets – fra CMS, kan du være sikker på at få en maskine, der bearbejder emnerne præcist og effektivt.

Vandstråleskæring er en såkaldt kold bearbejdningsmetode. De betyder, at der ved denne metode ikke opstår indre spændinger, smeltede kanter eller hærdning af materialer, som i sidste ende fører til et dårligere slutprodukt.

Til gengæld leverer en vandstråleskæringsmaskine en så fin og jævn skæreflade, at der ofte ikke er behov for efterbearbejdning. På den måde sparer du også tid i produktionen.

Og når du først har fået maskinen ind i produktionen, vil du også hurtigt opdage, at den er alsidig, og du kan bearbejde stort set alle typer af materialer på den.

Vandstråleskæringsmaskinerne fra CMS hedder brembana, og der er selvfølgelig forskellige modeller, som passer til hver deres type materiale og bearbejdningsbehov.

Du kan læse mere om maskinerne her.

Du kan også vælge at kontakte Henrik Thomsen, der er Gibotechs Product Manager, CNC. Henrik kan hjælpe dig med at finde frem til præcis den maskine, som passer dine behov bedst. Han kan kontaktes på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047