23948sdkhjf
Del siden
Annonce

70 kHz ultralydssvejseudstyr fra Rinco Ultrasonics – præcision og effektivitet til små applikationer

Ideelt til fastmontage af PCB-kort og andre små plastapplikationer. Fastmontage uden brug af skruer eller møtrikker.

Rinco Ultrasonics er stolte af vores 70 kHz ultralydssvejser, som er udviklet til behovene for præcision og effektivitet ved små applikationer. Dette avancerede svejseudstyr ”kan eks. Anvendes til” fastmontage af PCB-kort (printkort) i elektronikindustrien; og således er der ikke behov for at anvende traditionelle fastgørelsesmetoder som skruer eller møtrikker.

Ved hjælp af ultralydssvejsning opnås der en ren, stabil og præcis svejsning, som giver mulighed for at opnå en permanent samling uden brug af ekstra komponenter. Teknologien gør det også muligt at udføre applikationer som "embedding", hvor eksempelvis kobbertråd svejses fast i plastemner. Denne proces er ikke kun effektiv, men laver også en stabil forbindelse, der er ideel til applikationer, som kræver præcision.

Fordelene ved at bruge 70 kHz ultralydssvejsning er mange. Teknologien sikrer enkelhed i processen, høj stabilitet i resultatet og en præcis svejsning selv på meget små komponenter. Med denne teknologi kan virksomheder drage fordel af hurtigere produktionstider, færre fejl og bedre produktkvalitet.

Hos Rinco Ultrasonics tilbyder vi komplette løsninger, der inkluderer hjælp til optimering og indkøring af udstyret, så du er sikret den bedste ydelse fra din ultralydssvejser. For yderligere information om vores produkter og serviceydelser, så kontakt os eller besøg vores hjemmeside https://www.rincoultrasonics.com/da/

Rinco Ultrasonics Danmark A/S
Saunte Bygade 44D, st.
Saunte
3100 Hornbæk
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19950999

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047