23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maksimer din lagerkapacitet med Storeganizer fra Thanex

Storeganizer er et innovativt lagersystem, der optimerer din pladsudnyttelse i pallereoler ved hjælp af vertikale opbevaringslommer. Systemet gør det muligt at opbevare små og mellemstore varer i højden, hvilket reducerer plukketiden og forbedrer lagerets ergonomi.

Storeganizer er en innovativ løsning til optimering af lagerplads, specielt designet til pallereoler. Systemet består af vertikale opbevaringslommer, der hænger direkte fra pallereolernes bjælker. Dette gør det muligt at opbevare små og mellemstore varer i højden, hvilket maksimerer udnyttelsen af lagerpladsen.

Opbevaringslommerne er fremstillet af slidstærkt materiale og kan bære forskellige vægte afhængigt af konfigurationen. De er fleksible og kan nemt tilpasses lagerets specifikke behov, hvilket gør dem velegnede til mange brancher, såsom detailhandel, logistik og e-commerce virksomheder.

 

Ergonomisk og pladsbesparende lagersystem til pallereoler

En af de primære fordele ved Storeganizer er den øgede tilgængelighed. Fordi lommerne hænger lodret, kan medarbejdere hurtigt få adgang til varer uden at skulle fjerne paller eller kasser, hvilket reducerer plukketiden betydeligt. Dette forbedrer ikke kun effektiviteten, men også ergonomien, da personalet ikke behøver at løfte tunge genstande gentagne gange.

En anden væsentlig fordel er pladsbesparelsen. Traditionelle pallereoler kan ofte efterlade uudnyttet luftplads mellem hylderne, men med Storeganizer udnyttes denne plads optimalt. Du kan derved reducere behovet for ekstra lagerplads eller undgå investeringer i nye lagerfaciliteter, da din eksisterende plads bruges mere effektivt.

 

Bæredygtig lagerindretning med Storeganizer opbevaringslommer

Løsningen med Storeganizer opbevaringslommer er også bæredygtig. Da Storeganizer tillader lageret at håndtere flere varer på mindre plads, kan virksomheder reducere deres miljøaftryk ved at minimere behovet for yderligere lagerbygninger eller energikrævende ombygninger.

I forhold til installation er Storeganizer en simpel løsning, der kan integreres i eksisterende pallereoler uden behov for omfattende ændringer. Det betyder, at du hurtigt kan opgradere dit lager uden lange nedetider eller dyre omkostninger.

 

Spar plads og tid med Storeganizer – Den ideelleløsning til lageroptimering

Storeganizer en alsidig, effektiv og omkostningsbesparende løsning for virksomheder, der søger at optimere deres lagerkapacitet. Det reducerer plukketiden, forbedrer ergonomien og maksimerer pladsen i eksisterende lagerfaciliteter, hvilket gør det til en attraktiv investering for enhver lageransvarlig.

For flere detaljer kan du besøge Thanex' side om Pallereoler med Storeganizer.

Thanex A/S
Jylland:
Marsalle 113
8700 Horsens

Sjælland:
Theilgaards Allé 17
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20135891

Kontaktperson

TH

Send til en kollega

0.047