23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klüber Lubrication viser vejen til en mere bæredygtig fremtid med sin ottende bæredygtighedsrapport!

Gennemgangen af rapporteringsåret 2023 er også en mulighed for Klüber Lubrication til at se fremad. Vi er stolte af vores ambitiøse mål om at blive stort set CO2-neutral i 2045 – en milepæl vi ønsker at opnå gennem samarbejde med vores kunder og innovative løsninger.

Vores nye rapport viser, at vi har gjort betydelige fremskridt med at reducere vores CO2-fodaftryk gennem årene. Siden 2019 har vi opnået en bemærkelsesværdig reduktion på over 78 % i Scope 1 og 2 CO2-emissioner, hvilket understreger vores proaktive tilgang til miljøansvar.

Klüber Lubrication Nordic A/S

Vores tiltag i det meget mere omfattende og derfor vigtigere Scope 3, det vil sige emissioner langs hele værdikæden, viser også succes: Siden 2019 har vi reduceret vores CO2eq-udledning pr. ton produkt med over 10 % og kumulativt med over 14 % for Scope 1 til 3.

Vi har også nået nye milepæle i vores kernekompetence om bæredygtigt at forsyne vores kunder med de bedste specialsmøremidler: beviste energibesparelser på over 445.000 MWh med vores energieffektivitetsprogram, nye rekorder med mere bæredygtige outperformer-produkter og nu også automatiserede værktøjer for livs-cyklusvurderinger.

I rapporten forklarer vi, hvordan vi systematisk udvikler disse og andre højdepunkter.

Vores succeser er ikke gået ubemærket hen. I 2023 og 2024 modtog Klüber Lubrication prestigefyldte priser såsom EcoVadis Gold Medal, samt priser fra prestigefyldte organisationer såsom CEFIC, EUPD Research eller Xceleration Days i Kina, som understreger vores lederskab inden for bæredygtighed.

På vores bæredygtighedsrejse inviterer vi forretningspartnere og kunder til at slutte sig til os for at skabe en mere bæredygtig fremtid. For sammen kan vi gøre en forskel.

Læs den seneste bæredygtigheds- og ansvarsrapport her.

Klüber Lubrication Nordic A/S
Literbuen 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10865328

Kontaktperson

HT

Send til en kollega

0.046