23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Enkelhed i fokus med SMC’s nye elektriske gribere til cobots

Plug-and-play løsning til UNIVERSAL ROBOTS og FANUC cobots og en ISO-kompatibel interface for nem installation.

SMC lancerer LEHR, en elektrisk griber til kollaborative robotter. Den nye LEHR tilbyder en plug-and-play løsning til UNIVERSAL ROBOTS og FANUC cobots og en ISO-kompatibel interface for nem installation. Den indbyggede manuelle værktøjsskifter forenkler værktøjsskift, og den batterifrie absolutte encoder muliggør en genstart uden nulstilling. Alt dette sparer tid og sikrer produktionskvalitet i mange forskellige applikationer, såsom montage, emballering og kvalitetskontrol.


Den yderst kompakte LEHR er nem at installere og bruge takket være motoren med integreret kontrolenhed og nem tilslutning via M8-stik. Griberen fås i to modeller baseret på applikation og har et stort gribekraftområde, fra 60 til 140 N. - både momentstyret og ikke momentstyret.
Det afrundede design forbedrer sikkerheden ved brug med kollaborative robotter, og den selvlåsende mekanisme sikrer energibesparelse og forhindrer at emnet tabes.
ISO9409-1-50-4-M6-kompatibilitet giver en problemfri integration med eksisterende robotinstallationer, og med den indbyggede, manuelle værktøjsskifter sikres griberen hurtigt med to klembolte, hvilket giver en betydelig tidsbesparelse.

 
“Vores elektriske griber LEHR er designet til at øge effektiviteten og samarbejdet i robotapplikationer og tilbyder en sikker, energibesparende samt brugervenlig løsning,”

siger Michael Fribo Glinvad, salgsingeniør med fokus på cobots hos SMC Danmark, og fortsætter:

“Sammen med vores eksisterende vakuum- og pneumatiske løsninger betyder det, at SMC nu med den elektriske griber, tilbyder et bredt udvalg af gribere til cobots”. “Dette udvalg bliver kun større og større, så begynd trygt at anvende SMC – det er fremtidssikret”.

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031