23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Støj fra varme og ventilationsanlæg

Hvor ville vi være uden varme-, ventilations- og aircondition-systemer (HVAC)? Disse systemer er afgørende for at opretholde komfort på både arbejdspladser og i hjemmet, men de kan også udgøre en betydelig støjkilde.

Støjende varme- og ventilationssystemer

Heldigvis kan denne slags støj effektivt kontrolleres og håndteres med avanceret teknologi. IAC Acoustics specialiserer sig i to innovative løsninger til større HVAC-systemer: HVAC-lyddæmpere og Støjdæmpende Acoustic Louvers.

 

HVAC lyddæmpere

Varme-, ventilations- og aircondition-systemer producerer ofte distraherende støj, men kan også til tider udsende skadelige niveauer af støj. Vi designer både rektangulære og cylindriske lyddæmpere til HVAC systemer, der kan integreres problemfrit i dine eksisterende systemer for effektivt at reducere støj.

Læs mere om Lyddæmpere til Ventilation

 

Støjdæmpende Acoustic Louvers

Mens lyddæmpere er gode til at minimere lyd inde fra HVAC-kanaler, håndterer Acoustic Louvers effektivt lyd fra eksterne kilder, f.eks. luftindtag og udstødningssystemer. Acoustic Louvers er designet til at tillade luftstrøm uden forhindringer og benyttes ofte til støjbekæmpelse i og omkring bolig- og erhvervsområder.

Læs mere om Støjdæmpende riste

 

Støjkontrolløsninger fra IAC Acoustics

IAC Acoustics har med stor erfaring løst støjudfordringer i hele verden. Vi specialiserer os i at tilpasse vores løsninger, så de passer til de specifikke krav for dit projekt, og sikrer, at hvert projekt ikke kun reducerer støj, men også integreres flot med omgivelserne.

IAC Acoustics A/S
Jernholmen 44
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11733174

Kontaktperson

SE
Sune Ellegaard
Head of Acoustics Department
+45 3634 0777 se@iac-nordic.dk

Send til en kollega

0.063