23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny KGZ-serie til små emner

Stærk og præcis indstik- og afstiks-løsning fra Kyocera specielt velegnet til automatdrejebænke - også kaldet Swiss-machining.

Den processikre KGZ-serie fra Kyocera til produktion af små emner, er et omfattende line-up af drejeholdere og -platter, som er udviklet specielt til automatdrejebænke – også kendt som Swiss-machining. Alle holdere i KGZ-serien har et nyligt udviklet design med en unik klemme-mekanisme, der sørger for stærk fastspænding af platten i mange applikationer og fremføringshastigheder. Serien er specielt udviklet til ind- og afstik af små emner, men kan også uden problemer anvendes til aksial- og langsdrejning.

Den nyudviklede og robuste udformning af KGZ-serien gør den særligt velegnet når effektivitet og produktivitet skal forenes med minimal procestid og økonomi. Holdere i serien fås med en lang række udformninger med skaftdiametre fra 10×10 – 25×25, ligesom holdere med integrerede kølekanaler (JCTM), der sikrer korrekt tilførsel af køle-/smøremiddel direkte i skærezonen, også er en option. Med optimal tilførsel af køling direkte i skærezonen kan du vælge at ”skrue op” for hastigheden i CNC-maskinen og forkorte procestiden markant, eller normalisere fremføringshastigheden, og give dit værktøj en væsentlig længere standtid.

Nem og hurtig udskiftning af platter
Designet af KGZ-løsningen gør udskiftning af platter både hurtig og nem, så produktiviteten kan opretholdes. Når en ny platte monteres i holderen, centreres den automatisk i position via en V-formet profil i skærets top og bund, og støtter samtidig på bagkanten af plattesædet, så platten opnår den bedste stabilitet gennem hele fem flader. Når klemme-mekanismen i holderen spændes til, trækkes platten ned og tilbage i plattesædet. Det sikrer en robust og stærk fastspænding af platten, som gør KGZ stabil – også når der skal produceres flotte overflader med høj spånvolume og effektivitet!

Platterne, der er udviklet specielt til små og mindre emner, findes i bredder fra 1,3 – 3 mm. Alle platter i serien er vendbare med 2 skærekanter, og har en ekstra lang standtid med Kyoceras nye PR20 coating-teknologi sammenlignet med konventionelle coating-typer. 

Spånbrydere til sikre processer
Til denne serie af stikværktøjer findes 4 forskellige spånbryder-designs i forskellige kvaliteter. Spånbryderne PF, PM, PH og PG spånbryderne er udviklet til dække applikationer fra slet-medium-skrub applikationer, samt High Feed-bearbejdning af en lang række materialer som stål, rustfrit stål og støbejern – men også aluminiumslegeringer.
Korte brudte spåner
Med Kyoceras intelligente spånbryder-designs forløber din proces stabilt og sikkert, og spåner ledes effektivt væk fra skærezonen, når der drejes med lave skærekræfter helt ind til center. Spånbryderne sikrer korte, brudte spåner, som gør KGZ-serien til en uovertruffen løsning ved processer i automatiserede produktionslinjer hvor anti-vibrationsdesign, spånkontrol og holdbarhed er nøgleordene. Samtidig opnår du flotte overflader helt ind til emnets center, samt forudsigelig og lang standtid af værktøjet.

Nyudviklet PR20-serie
Kyocera lancerer en ny MEGACOAT NANO EX coating-teknologi til KGZ-platterne - PR20-serien. Denne nye og særligt hårdføre belægning, som består af flere tynde lag med forskellige egenskaber, påføres kernens unikke hårdmetalsubstrat, der tilsammen danner et varmebestandigt skær med stor slid- og brudstyrke. Denne unikke sammensætning gør platten anvendelig i mange applikationer, og sikrer på samme tid en ekstraordinær god standtid og dermed øget bundlinje.

Kvaliteter i PR20 serien:
•              PR2015: Støbejern
•              PR2025: Stål
•              PR2035: Rustfrit stål

Kampagnepris på KGZ-serien
KGZ-serien er en del af Kyocera Unimercos aktuelle tilbudskampagne, og derfor har du netop nu mulighed for at købe værktøjerne til særligt attraktive priser. Kampagnen gælder til og med 30. november 2024 og du finder hele kampagnen her.

Behøver du yderligere information om Kyoceras nye KGZ-serie, eller nogle af de mange værktøjer eller services, som Kyocera Unimerco tilbyder, er du meget velkommen til at tage kontakt på telefon 97 14 14 11. Kyocera Unimerco tilbyder uforpligtende rådgivning omkring valget af det bedste værktøj til præcis din opgave, og tilbyder samtidig hjælp med at implementere løsningen i din produktion i samarbejde med dine teknikere. Desuden tilbydes rådgivning omkring procesoptimering, værktøjsstyring, måletekniske opgaver, genopslibning og meget mere.

Du finder Kyocera Unimercos kontaktpersoner i Metaldivisionen her.

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Drejervej 2
7451 Sunds
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21126543

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047