23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MTO styrker økonomiafdelingen med ansættelsen af ny regnskabschef

Med ambitionen om at optimere vores økonomiske processer og sikre en effektiv økonomistyring har vi før sommeren ansat Lise Volsholt. Lise bringer over 17 års erfaring som revisor og økonomiansvarlig med sig. 

Lise er uddannet revisor (HD R) og har senere taget en Cand.merc.aud. "På handelsskolen blev jeg meget opslugt af faget erhvervsøkonomi, og da jeg tidligere havde været i praktik som revisor, var beslutningen om min karrierevej ligetil," fortæller Lise. 

Hun har arbejdet som revisor i 17 år, fra elev til teamleder, hvor hun har haft ansvar for revisionen af små og mellemstore virksomheder. For at skabe en bedre balance mellem arbejdsliv og familieliv skiftede hun senere til en stilling som økonomiansvarlig.

Lise ser frem til at kunne arbejde fokuseret med udviklingsområder inden for økonomi. ”Jeg glæder mig mest til at kunne fokusere på områder med mulighed for forbedringer,” forklarer hun. For Lise er det vigtigt, at der er orden i de daglige rutiner, så mere komplekse opgaver kan håndteres effektivt. ”Når der er styr på de daglige rutiner, kan man bedre arbejde sideløbende med krævende opgaver,” uddyber hun. 

MTO’s kunder kan forvente, at Lise vil bidrage til en stabil og velstruktureret økonomiafdeling, hvor fokus på effektivisering og udvikling vil være i højsædet. "Jeg ser frem til at gøre en forskel og sikre en god økonomistyring i virksomheden," afslutter Lise.

Ved direkte henvendelser kan hun træffes på +45 48 88 15 11 eller lv@mto-electric.dk.

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.095