23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hurtig og enkel at installere

Højhastighedsfräsmaskinen DATRON MLCube er unik i sin størrelse og har et unikt brugergrænsesnit, som gør det meget enkelt at komme i gang med produktion efter installation og igangskørsel. 

Udløber
30. maj 2025

DATRONs MLCube er det bedste valg for omkostningseffektiv bearbejdning af eksempler på frontpaneler, chassis, profiler og andre detaljer i aluminium og også andre materialer som ikke-jernmetaller eller kompositmaterialer.

DATRONs CNC-maskiner har meget lav strømforbrug og en fremragende pris - præstation - også ved lave produktionsvolymer. Det går hurtigt og enkelt at skifte detalje som skal produceres. Med korte indstillinger og lette omstillinger bliver man hurtig fleksibel i produktionen. DATRONs CNC-fræsemaskiner giver langvarig og ekstrem høj lønsomhed.

Ja, det går hurtigt og enkelt at installere, normalt tager det ca. 1 dag at installere maskinen og sedan lægger man 1 -2 dage på uddannelse afhængigt af hvad man ønsker. Med DATRONs software next så får man også et enkelt og pædagogisk brugergrænsesnit. Mjukvaran ger vejledning under hele bearbetningsprocessen, mjukvaran er opbygget med et smartphoneliknende grænsesnit, hvilket gør at man enkelt kan peka på det man vil gøre. Det er også enkelt at følge processen på maskinens køreskærm. Detaljerne som findes opladede i maskinens visum med tydelige billeder, som man enkelt kan vælge med et klik.

DATRON er meget duktiga på vakuumteknik, hvilket ger korta omstillingstider. DATRON har også andre tilbehør for hurtig og nøjagtig opspænding af forskellige detaljer.

Kontakte os for en demo eller kalkyl.
Email: Mattias Tetzlaff

DATRON har også et stort sortiment af CNC-værktøjer

DATRON - German quality 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

 

 

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047