23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Husk det årlige lovpligtige reoleftersyn før årets udgang

Nu når årets sidste måneder nærmer sig, er det tid til at overveje, om I har husket det årlige lovpligtige reoleftersyn. Ifølge Arbejdstilsynet er det et krav, at alle lagerreoler skal efterses mindst én gang årligt af en sagkyndig for at sikre, at de er forsvarlige at anvende.

Hos Thanex er I sikret, at jeres reoleftersyn udføres af særligt sagkyndige med omfattende erfaring inden for lagerindretning og sikkerhed. Vores fagfolk gennemgår reolerne grundigt for at sikre, at de lever op til de gældende sikkerhedsstandarder.

 

Lovpligtig reoleftersyn med detaljeret kontrolrapport

Efter eftersynet modtager I en udførlig kontrolrapport, der dokumenterer alle inspektioner. Rapporten indeholder også en oversigt over de materialer eller dele, som vi anbefaler at udskifte for at opretholde sikkerheden og forlænge reolernes levetid.

 

Fast pris inklusiv kørsel – ingen skjulte gebyrer

En af de store fordele ved at vælge Thanex er, at vi tilbyder en fast pris på reoleftersynet, der inkluderer kørsel. Det betyder, at I ikke behøver bekymre jer om skjulte omkostninger eller ekstra gebyrer, når vi kommer ud til jer for at udføre arbejdet.

 

Arbejdstilsynets krav til reoleftersyn

Ifølge reglerne fra Arbejdstilsynet skal reoler regelmæssigt inspiceres for at forebygge nedbrud eller kollaps, der kan forårsage alvorlige skader på både mennesker og varer. Manglende overholdelse af dette krav kan føre til bøder eller påbud. Derfor er det afgørende, at eftersynet foretages af en kvalificeret sagkyndig, der kan opdage potentielle problemer i tide.

 

Forebyg ulykker og vær klar til det nye år

Sørg for at få booke jeres reoleftersyn, inden året er omme, så I kan starte det nye år med fuld tryghed i lagerdriften. Læs mere om reoleftersyn her.

Ring til os på tlf. (+45) 46 18 69 69 eller send en mail til info@thanex.dk.

Thanex A/S
Jylland:
Marsalle 113
8700 Horsens

Sjælland:
Theilgaards Allé 17
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20135891

Kontaktperson

TH

Send til en kollega

0.046