23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lynhurtig PMI og Metalanalyse

Når du har brug for hurtig og pålidelig analyse, leverer X-MET 8000 serien af håndholdte XRF-analysatorer den ydeevne, der kræves til selv de mest krævende opgaver. Med den perfekte kombination af et højtydende røntgenrør og en silicium-drift detektor (SDD) sikrer X-MET 8000 præcise resultater, uanset hvilken industri du opererer i.

Præsentation af X-MET 8000:

Den Ideelle Håndholdte XRF-Analysator til PMI og Metalanalyse

Modeller til Ethvert Behov:

X-MET 8000 serien tilbyder 3 modeller—Smart, Optimum og Expert—så du kan finde den rette løsning til netop dine behov og budget. Uanset om du arbejder med metalskrotanalyse, ædle metaller, smykkeanalyse eller Positiv Materiale Identifikation (PMI), er X-MET 8000 det ideelle værktøj.

Fordele og Nøglefunktioner:

  • Let at bruge: Minimal brugeruddannelse kræves takket være den intuitive “peg og skyd”-funktion, der gør det nemt selv for nye operatører.
  • Ikon-drevet brugergrænseflade: Med den største farvetouchskærm på markedet (4,3”) er synligheden uovertruffen under alle forhold, og betjeningen er enkel, selv med handsker på.
  • Lang batterilevetid: Op til 10-12 timers driftstid på en enkelt opladning betyder, at du kan arbejde en hel dag uden at bekymre dig om batteriskift.
  • Sikker og fleksibel dataoverførsel: Overfør dine resultater sikkert via Wi-Fi og få total fleksibilitet i rapportering og datahåndtering. Del data direkte fra feltet med OiConnect-appen eller gem op til 100.000 resultater på en USB memory stick.
  • Robust design: X-MET 8000 er IP54-klassificeret, hvilket betyder, at den kan bruges selv i de mest barske miljøer, som f.eks. fabriksgulve, skrotpladser og byggepladser.
  • Beskyttelse mod skader: De avancerede Optimum og Expert modeller tilbyder et valgfrit skjold, der beskytter røntgenrøret og detektoren, hvilket reducerer risikoen for dyre reparationer.
  • Nem vedligeholdelse: Quick-swap analysevindue betyder, at du kan udskifte folien hurtigt og nemt uden brug af værktøj, hvis den bliver beskadiget eller snavset.

Anvendelsesmuligheder:

  • Metalskrotanalyse: Få præcise resultater hurtigt og effektivt.
  • Smykke- og ædelmetal analyse: Nøjagtige analyser af guld, sølv, platin og andre ædle metaller.
  • RoHS- og overensstemmelsestest: Sikrer, at dine materialer lever op til lovgivningskravene.
  • Jordbundsanalyser: Perfekt til miljøundersøgelser og andre feltanvendelser.

X-MET 8000 er designet til at give dig resultater, du kan stole på, hurtigt og nemt. Med dens alsidighed og robusthed er den ideel til en lang række industrier, fra metalskrot og smykker til overholdelse af miljøstandarder og meget mere.

Oplev forskellen med X-MET 8000 – den perfekte partner til dine inspektionsopgaver.

Tag kontakt til os i dag for at høre mere om, hvordan X-MET 8000 kan hjælpe dig med at optimere dine analyser og sikre nøjagtige resultater hver gang.

Læs mere og bestil en demo på NDTshop.dk!, eller kontakt os nu på tlf. 44 65 22 77 - Email: info@ndtshop.dk

Dansk NDT Teknik A/S
Birkekrogen 5
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30552393

Kontaktperson

CH
Carsten Hansen
eco@dndt.dk

Send til en kollega

0.047