23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Leasing på luftrensere og brandbeskyttelse fra Safelife

Nyt leasingtilbud på vores indeklima- og brandsikringsløsninger!

Vi ved, hvor vigtigt det er at have adgang til pålidelig og effektiv teknologi. Derfor er vi stolte over at kunne tilbyde vores luftrensere og brandsikringsløsninger gennem fleksible leasingaftaler.

Dette giver jer mulighed for at få adgang til vores højkvalitetsløsninger uden store investeringer på forhånd, så I kan opretholde de højeste standarder for ren luft og sikkerhed, mens I samtidig bevarer likviditeten.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vores løsninger kan styrke jeres faciliteter!

Om Safelife

SafeLife ApS fokuserer på aktiv personsikring, især for bevægelseshæmmede og immobile personer, samtidig med at vi tilbyder effektive løsninger inden for forbedring af indeklimaet.

Vores brandsikringssystem SAFE-GRANNY  med vandtåge er designet med henblik på hurtig branddetektering og effektiv brandbekæmpelse, for at sikre at branden forsager så lidt skade som muligt. Følgeskaderne af brandslukning minimeres ved, at systemet bruger mindre vand end traditionelle sprinkleranlæg. 

Med luftrensere fra SAFE-AIRS serien kan det opnås et optimalt indeklima både hjemme og på arbejdspladsen. Luften cirkuleres gennem det udskiftelige filter, hvilket sikrer en effektiv luftrensning uden brug af parfume. Få et hjem eller arbejdsplads med et godt indeklima uden bakterier, vira, allergener, røg og lugtgener! Luftrensere fra SAFE-AIRS serien er brugervenlige og bærbare, og derfor tilbyder vi modeller i forskellige størrelser, der kan håndtere luftrensning i rum og lokaler på op til 600 m³.    

Safe Vent
Egholmvej 5B
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38999605

Kontaktperson

NA
Nikolaj Andersen
nca@safevent.dk

Send til en kollega

0.031