23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Panasonic lancerer 4K multifunktionskameraer

4K-multifunktionskameraer leverer video i høj kvalitet og forenkler kamerabetjeningen, når de integreres i professionelle broadcast-systemer.

Panasonic Connect Europe annoncerer i dag to nye banebrydende 4K-multifunktionskameraer, AW-UB50 og AW-UB10, der er skabt til at sætte kreativiteten fri i videoproduktionen. Begge kameraer er af bokstypen og baseret på LUMIX digital kamerateknologi med udskiftelige objektiver og et væld af nye funktioner til at strømline arbejdsgangen i videoproduktion. De er ideelle til det hurtigt voksende marked for videoproduktion til virksomheder og uddannelse samt TV-udsendelser og liveunderholdning. De vil være tilgængelige i 1. kvartal af 2025.

Markedsledende fullframe-sensorer
UB50 har en full-frame MPS-sensor, og UB10 har en MFT (Micro 4/3) sensor, og begge understøtter alle almindelige IP-protokoller, såsom Panasonic AW-kontrolprotokollen og RTP, RTSP, RTMP/S, SRT og NDI HX2 transmissionsprotokoller.

UB50 er optimeret til filmproduktion med en lavere dybdeskarphed end UB10. Både UB50 og UB10 bruger autofokusteknologi med motivgenkendelse i realtid, hvilket gør det muligt for kameraerne automatisk at identificere motivet og holde det i fokus.

Begge kameraer har også Dual Native ISO- og V-LogL-funktioner for at give video-produktionsteams den nødvendige fleksibilitet til at planlægge og opbygge et kameraøkosystem, der er optimeret til individuelle produktionskrav.

Banebrydende alsidighed og fleksibilitet
UB50- og UB10-kameraerne forenkler driften i professionelle udsendelsessystemer og er ideelle til filmning, optagelse og distribution af videoproduktion ved store live-begivenheder. 4K-multifunktionskameraerne kan understøtte rig, alsidig billedoptagelse og er utrolig nemme at betjene i marken, hvilket muliggør mere kreativ videoproduktion.

Fleksibel installation har været i fokus i designet. Begge modeller har et kompakt kabinet med en højde, bredde og dybde på under 10 cm, hvilket gør det muligt at installere dem, hvor pladsen er trang. De kan også bruges til håndholdt optagelse med en gimbal, hvilket giver større fleksibilitet for brugeren.

Både UB50- og UB10-kameraerne tilbyder 3G-SDI OUT, HDMI Type A, LAN-terminal, TC IN/OUT, GENLOCK IN og USB Type-C input/output-grænseflader. LAN-terminalen er Power over Ethernet (PoE+)-kompatibel, med videotransmission, kontrol og strøm gennem ét enkelt kabel – hvilket yderligere reducerer kompleksiteten og rodet.

Nem betjening i fjernkamerasystemer
Når de er forbundet med fjernkamerasystemer på det samme netværk, er UB50 og UB10 fuldt kompatible med Panasonics AK-HRP1010 fjernbetjeningspanel, med planlagt fremtidig support for AW-RP150GJ fjernkamera-controller og Panasonic live switchere. Kameraerne kan også bruges til optællingskontrol. Ved atinstallere en farveprofil,der er kompatibel med Panasonic AW-UE160 4K integreret kamera, er det nemt at matche farver i blandet drift med fjernkameraer.

Det fremtidssikrede design i UB50- og UB10-kameraerne gør det muligt for Panasonic at implementere fremtidig understøttelse af IP-baserede transmissionsstandarder såsom NDI® HX2[1]. Dette understøtter stadig mere fleksible videoproduktionsmetoder, såsom videodistribution ved hjælp af streamingtjenester og konstruktion af IP-baserede systemer.

 

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047