23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Timesavers på EuroBlech

Producenten Timesavers viser nyhed med power på EuroBlech 2024

I år er den hollandske producent Timesavers nomineret til 'EuroBlech Award'. På EuroBlech, som er verdens største messe for pladebearbejdning, viser Timesavers et imponerende setup: en fuldautomatisk afgratningsproces.

Den nye opsætning inkluderer input- og output-robotceller ved hjælp af universel teknologi og smarte funktioner. Robotten, der er styret af vision-teknologi, vælger den korrekte griber til at placere pladeprodukter på transportbåndet.

Processerne indgår i den opgraderede Timesavers 42 RB-serie, nu med en arbejdsbredde på 1525 mm. Maskinen har et nyt topbørstehoved ved siden af de roterende børster. Den justerer automatisk slibebåndet og børsterne til de korrekte indstillinger uden manuel indgriben, hvilket skaber en fuldautomatisk linje, der ikke kræver en maskinoperatør. De avancerede funktioner muliggør integration med niveau 2-systemer og ERP-systemer.

Efter afgratning, afrunding og efterbehandling stables produkterne pænt på en palle af output-robotten. Det nye automatiserede setup øger effektiviteten og sikrer ensartet kvalitet, hvilket er afgørende for fremtidens fabrik.

EuroBlech 2024 bliver afviklet 22.-25. oktober i Hannover, Tyskland. Vi ses.  

Timesavers Nordic ApS
Kystvej 17 st.th.
7130 Juelsmnde
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37321338

Kontaktperson

Casper Grud Petersson
Head of sales
+45 29213166 casper@timesaversnordic.com

Send til en kollega

0.048