23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Limning kan være et godt alternativ til vulkanisering

Gravlund Industrigummi tilbyder limning af gummimateriale direkte på metal som kan være et effektivt og økonomisk attraktivt alternativ til traditionel vulkanisering.

Der findes i dag effektive limtyper, som egner sig til et bredt udvalg af gummityper og kompounds. Deres vedhæftningsevne er i mange tilfælde så god, at den traditionelle vulkanisering med støbeform i nogle tilfælde kan spares. Den slags kan mærkes på både pris og leveringstid.

På billedet ses to stålkæber med gummi til beskyttelse af emner. Her fræste Gravlund Industrigummi af tykkelsen på emnet for herefter at pålime et fem millimeter tykt gummilag i en blød kompound. En hurtig og effektiv løsning, som holder lige så godt som en traditionel vulkanisering.

Ønsker du en samarbejdspartner, som er up to date med den teknologiske udvikling, og som altid søger at finde de bedste løsninger på dine udfordringer? Tag en snak med gummieksperterne fra Gravlund Industrigummi. Med over 70 års erfaring med produktion af gummiløsninger har vi med stor sandsynlighed også en god løsning til dig.

Kontakt Gravlund Industrigummi for en uforpligtende samtale om hvordan samarbejdet kan fungere på info@gravlund.dk eller telefon 44669830 for at aftale nærmere.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi: 

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.05