23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HSHansen forener energioptimering og bevaring af arkitektonisk arv

I en tid, hvor bæredygtighed, livscyklus og bevaring af arkitektonisk arv er i fokus, har HSHansen etableret sig som en førende aktør inden for energioptimering og renovering af bygningers vinduer, døre og facader.

Virksomhedens innovative løsninger kombinerer teknologisk fremsyn med en bevidsthed om nutidens udfordringer inden for byggeri og renovering. Med et fokus på at forvandle og modernisere eksisterende bygninger bidrager HSHansen til en reduktion i både ressourceforbruget og miljøpåvirkningen ved at bevare bygningsmassen fremfor at rive ned og bygge nyt.

 

Bevarer bygningens sjæl

Vores løsninger, som f.eks. de energieffektive HansenMillennium-vinduer og døre, er designet til at forbedre energiforbruget uden at gå på kompromis med bygningens oprindelige udseende, forklarer Carsten Sørensen, Head of Sales and Marketing hos HSHansen. Samtidig kan de fremstilles af aluminium med lav emission og har en holdbarhed på op til 60 år, hvilket reducerer udskiftningsfrekvensen.

Aluminium er desuden særligt egnet til genanvendelse, da 75-80 % af alt produceret aluminium stadig er i brug. Det kan omsmeltes og genbruges uden at miste sine egenskaber, hvilket reducerer CO2-aftrykket betydeligt, da genanvendelse kræver mindre energi end ny produktion

Vi tilbyder også opgraderinger fra 2-lags til 3-lags glas i eksisterende aluminiumsfacader, hvilket både forbedrer energibalancen og reducerer CO2-udledningen, samtidig med, at vi opnår en materialebesparelse ved at bruge den eksisterende facade, tilføjer Carsten Sørensen.

 

Bevaring af historiske bygninger

HSHansen lægger stor vægt på at bevare den arkitektoniske arv. Virksomheden er kendt for at kunne forene moderne teknologi med respekt for historiske bygningers oprindelige udtryk. Dette sikrer, at ældre bygninger får nye funktioner og energioptimering, samtidig med at deres kulturelle og æstetiske værdier bevares.

Ekspertise i renovering af facader gør det muligt at tilpasse gamle bygninger til nutidens krav til komfort og energiforbrug. Et eksempel på dette er omdannelse af tidligere industrielle bygninger til moderne kontorer eller boliger, hvor bygningernes unikke udtryk og historie bevares, mens de opgraderes til moderne standarder.

 

Fremtidens byggeri

Ved at kombinere bevaring af arkitekturen med energieffektivisering og ressourcebesparelser bidrager HSHansen med både bæredygtige og fremtidssikrede løsninger.

Vores engagement i energioptimering rækker langt ud over blot at forbedre bygningernes ydre. Vi er stolte af at bidrage til en reduktion i ressourceforbrug og miljøbelastning, samtidig med at vi sikrer, at bygningerne forbliver funktionelle og arkitektonisk værdifulde, siger Carsten Sørensen afslutningsvis.

hshansen.dk

 

HSHansen a/s
Randersvej 2B, 2.
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73492114

Kontaktperson

Carsten Sørensen
Head of Sales and Marketing
caso@hsh.dk

Send til en kollega

0.063