23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SledCutter 295 XVII – definerede gittersnit til vedhæftningstest

Praktisk og brugervenligt apparat løser problemerne ved manuel skæring af gittersnit

Strenometer ApS er glade for at præsentere ERICHSEN SledCutter 295 XVII – et praktisk og brugervenligt bordapparat til skæring af gittersnit på belagte prøveplader.

En belægnings vedhæftning til grundmaterialet er ikke kun en mekanisk egenskab der definerer bindingen mellem belægning og underlag; det er også en vigtig faktor i forhold til korrosionsbeskyttelse da områder med dårlig vedhæftning er særligt sårbare over for korrosion. Gittersnit har igennem mange år været en anerkendt og udbredt metode til vedhæftningstest. Og med en standardiseret gittersnittest kan man nemt bestemme vedhæftningens kvalitet.

Frihåndsskæring af gittersnit har normalt sine begrænsninger da snittene kan være meget unøjagtige, men dette problem løser SledCutter 295 XVII. En lineært styret skærebevægelse kombineret med en justerbar stopbjælke og en afgrænsningsskinne gør det muligt at skære meget præcise gittersnitmønstre med en vinkel på nøjagtigt 90°. Og den justerbare belastning gør det muligt at foretage sammenlignelige test af selv store serier, uden at blive overbelastet.

Apparatet har en slæde der flyttes lineært med håndkraft, og en svingbar belastningsarm der kan justeres i højden. Dette gør det – sammen med den medfølgende multi-cup-adapter og de flerbladede knive med valgfri skær – meget nemt at skære gittersnit. Man kan vælge mellem tre gittersnitknive med forskellige skæreafstande (6 x 1 mm, 6 x 2 mm eller 6 x 3 mm). Hver kniv har fire skær, som kan bruges én ad gangen efterhånden som de slides. Den nødvendige trækkraft justeres ganske enkelt ved at flytte og fastgøre vægten på belastningsarmen.

Selve gittersnittesten foretages nemt med SledCutter 295 XVII. Efter indstilling af den ønskede ridsekraft placeres Multi-Cut-adapteren med kniven placeret prøvepladen. En række ridser skæres ved at slæden trækkes ind imod håndtaget. Herefter drejes prøvepladen 180°, og handlingen gentages så der skæres endnu en række ridser på tværs af de første hvorved der dannes et gittermønster. I dette mønster vil dele af belægningen skalle eller brække af. Skaderne vurderes visuelt mod en vurderingstabel baseret på EN ISO 2409, og gittersnitværdien fastlægges.

SledCutter 295 XVII leveres med en Multi-Cut-adapter, en kniv efter eget valg, justerbar støttevægt (40 N), 3 taravægte, dåselibelle, indstiksnøgle og brugsanvisning.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Kontaktperson

MS
Mads Strenov
Direktør
ms@strenov.dk

Send til en kollega

0.062