23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye spånbryderskær giver effektiv spånkontrol og høj fræsningsstabilitet

Seco har lanceret to nye spånbryderskær til fræsning, der reducerer belastningen på både maskinen og skæreværktøjet og dermed giver endnu bedre stabilitet i fræsningsprocessen.

Turbo 12- og Turbo 18-spånbryderskær til Secos Turbo-skæreværktøjer fås i fem kvaliteter til både hjørnefræsere og spiralfræsere. De nye skær reducerer rystelser, vibration og belastningen på produktionsudstyret betydeligt.

Turbo 12- og Turbo 18-spånbryderskærene har riller på begge skærægge for at minimere spånstørrelsen og reducere skærekræfterne uden at reducere skæredata og spåndybde. Når spånerne er så små som muligt, minimeres risikoen for spånjamming, hvilket forbedrer processikkerheden og giver mulighed for mere effektiv bearbejdning af dybe lommer.

Produktcheferne Magnus Engdahl og Michael Davies arbejder tæt sammen, og de står i spidsen for det team, der har udviklet skærene.

"Turbo 12- og Turbo 18-spånbryderskærene til fræsning kan anvendes til mange forskellige maskiner og materialer," fortæller Magnus Engdahl.

"Skærenes alsidighed gør dem velegnede til en lang række branchesegmenter og materialer, og det giver vores kunder en stor grad af fleksibilitet," tilføjer Michael Davies.

Gå dybt uden problemer
Svært tilgængelige elementer på emnet kan være en udfordring, og selv de mest robuste kombinationer af maskiner og værktøj kan have svært ved at håndtere lange udhæng.

Secos spånbryderskær klarer udfordringen uden problemer og fjerner effektivt spåner fra dybe lommer. Det giver et bedre spånflow. Derudover reducerer Turbo 12- og Turbo 18-spånbryderskærene de rystelser, der ofte opstår ved opgaver med lange udhæng, hvilket resulterer i længere værktøjslevetid og bedre overfladefinish.

Stabilitet ved uovervåget drift
Takket være deres stabilitet og evne til at reducere skærekræfterne giver Turbo 12- og Turbo 18-spånbryderskærene den processikkerhed og pålidelighed, der er nødvendig for at opnå effektiv uovervåget drift.

 Det betyder, at produktionen bliver hurtigere og mere effektiv, samtidig med at belastningen på maskiner og værktøj minimeres.


Seco er en førende global leverandør af løsninger til spåntagende bearbejdning, blandt andet fræsning, drejning, boring og gevindskæring samt stationære værktøjer og værktøjssystemer. 

Seco har i over 100 år bidraget til fremragende resultater i vores kunders produktionsprocesser ved at sikre høj bearbejdningspræcision og fremragende kvalitet. Læs mere på secotools.com

 

 

Seco Tools A/S
Kirkebjerg Allé 88 St
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55273812

Kontaktperson

Send til en kollega

0.11