23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Top-10 firmabiler: Udsigt til vild milepæl med elektrisk dominans

2024 tegner til at blive et helt elektrisk år i bilernes verden. Og ikke mindst hos nogle af dem, der tilbagelægger allerflest kilometer på vejene. Det viser en foreløbig opgørelse over de mest populære firmabiler hos kunderne i Nordania

Udløber
20. november 2024

Er din næste firmabil blandt favoritterne, der kører sig ind på top-10-listen for firmabiler i 2024? I så fald er det en elbil, for efter årets første 9 måneder er samtlige modeller på listen er nu helt elektriske. Det viser tallene fra det største danske leasingselskab, Nordania, som har opgjort alle bestillinger af firmabiler for årets tre første kvartaler.

Øverst troner fortsat Tesla Model Y, men de konventionelle mærker vinder frem, og faktisk står tre tyske bilmærker for 7 ud af 10 biler på listen.

"Model Y er stadig en populær model blandt vores kunder takket være dens kombination af rummelighed, effektivitet og teknologi. Det ville overraske mig, hvis den ikke også slutter året af på toppen, når vi om et par måneder har tallene for hele 2024", siger Jens Haarmark Nielsen, der er chef for Fleet Management i Nordania Leasing.

Men de bredere modelprogrammer hos konkurrenterne begynder også at give pote nu, hvor Mercedes med hele tre modeller på listen for alvor er tilbage i varmen hos firmabilisterne. Hos både Audi og Volkswagen har de også to modeller på listen, så de tyske mærker er på ingen måde ude i kulden hos firmabilisterne.

Du kan læse hele artiklen  her

Nordania Leasing
Birkerød Kongevej 25
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78867612

Kontaktperson

ES
Esben Skrumsager
essk@nordania.dk

Send til en kollega

0.047