23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv mere effektiv i SOLIDWORKS – Tilmeld dig vores kommende kurser

Vil du styrke dine kompetencer i SOLIDWORKS og arbejde mere effektivt i programmet? Hos Edge-Team underviser vi i SOLIDWORKS , så du kan få praktisk erfaring og lære både grundlæggende og avancerede funktioner i SOLIDWORKS.

Vores kurser er både for nye brugere og dem, der allerede har erfaring med SOLIDWORKS, og som vil tage deres færdigheder til næste niveau.

>> Se alle vores SOLIDWORKS-kurser her<<

SOLIDWORKS Essentials

Dette kursus er skræddersyet til at give dig alle de grundlæggende værktøjer, du har brug for til at arbejde effektivt i SOLIDWORKS. Uanset om du er ny bruger eller blot ønsker at opdatere dine færdigheder, er dette kursus perfekt for dig.

Dato: 25.-27. november i Odense
Inkluderet: Forplejning, computere og undervisningsmateriale
Tilmelding: Klik her for at tilmelde dig kurset 

SOLIDWORKS Advanced Part Modeling 

Dette kursus går i dybden med de mere komplekse aspekter af SOLIDWORKS. Du får indsigt i avancerede funktioner som multibody parts, sweeping, lofting og boundary features samt shaping-metoder, som vil hjælpe dig med at tackle selv de mest komplekse designopgaver.

Dato: 02.-04. december i Odense
Inkluderet: Forplejning, computere og undervisningsmateriale
Tilmelding: Klik her for at tilmelde dig kurset 

Ønsker du at hører mere om vores kurser?

Er du i tvivl om, hvilket kursus der passer bedst til dine behov, eller har du spørgsmål til kursernes indhold, så tøv ikke med at kontakte os på info@edge-team.com eller ringe til os på 70 200 392.

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047