23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikring af korrekt dokumentation i en tid med skærpede miljøkrav

De seneste år har budt på stigende krav til dokumentation og overholdelse af miljøstandarder, hvilket har gjort det afgørende for virksomheder at kunne sikre nem adgang til nødvendig dokumentation. Dette gælder særligt for de virksomheder, der beskæftiger sig med elektriske komponenter og udstyr. Hos MTO electric a/s lægges der stor vægt på at give kunderne adgang til den relevante dokumentation, der lever op til de skærpede krav. To af de vigtigste EU-forordninger, som beskytter både miljøet og menneskers sundhed, er REACH og RoHS.

REACH og RoHS – centrale miljøbeskyttelsesregler

📜 REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) regulerer brugen af kemiske stoffer i en lang række produkter, herunder elektrisk udstyr. Denne forordning sikrer, at kemikalier håndteres korrekt og i overensstemmelse med EU's miljø- og sikkerhedsstandarder.

⛔ RoHS (Reduction of Hazardous Substances) forbyder brugen af farlige stoffer i elektriske og elektroniske produkter. For at sikre, at disse krav overholdes, følger MTO electric nøje Miljøstyrelsens anbefalinger og vejledninger, så produkterne altid lever op til de gældende miljøstandarder.

Overholdelse af standarder og dokumentation

Derudover tages der hensyn til certificeringer og standarder fra Danish Standard, hvilket sikrer, at produkterne overholder både REACH- og RoHS-kravene. Størstedelen af produkterne i MTO electrics e-shop har allerede den nødvendige dokumentation tilgængelig, og virksomheden arbejder løbende på at opdatere resten. Hvis et produkt mangler dokumentation, kan man nemt kontakte MTO electric for at få det fremsendt manuelt.

Dokumentation for Conflict Minerals

Har du desuden brug for overensstemmelseserklæringer eller dokumentation vedrørende Conflict minerals (CMRT eller EMRT), kan MTO electric også fremsende dette på forespørgsel.

For yderligere information eller hjælp kan MTO electric a/s kontaktes på ☎ 75 800 310 eller via mail 📧 sales@mto-electric.dk. E-shoppen kan besøges på shop.mto-electric.dk.

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.046