23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Area Sales Manager Sune Meyer hos Adding Engineering i vores afdeling i Vejle

Sune Meyer er tiltrådt i en stilling som Area Sales Manager hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Vejle-afdelingen. 


Sune har en kommerciel baggrund, suppleret med en HD-O fra Syddansk Universitet og har igennem mere end 20 år beskæftiget sig med B2B salg af tekniske produkter.  


Senest kommer Sune fra Eltronic FuelTech,  der beskæftiger sig med den grønne omstilling indenfor den maritime branche i X-2-P leddet. Som Sales Manager og Global Sales Director var han en vigtig del af at opbygge den globale salgsorganisation fra bunden; opgaven var gennem projektsalg at udbrede egenudviklede forsyningssystemer indenfor dual fuel systemer til blandt andet Methanol og Ammoniak.  


Før dette har Sune beskæftiget sig med projektsalg til en bred vifte af danske virksomheder indenfor procesindustrien bl.a. igennem flere år hos Schur Technology.

Desuden har han også en lang fortid indenfor design-in og salg af både komponenter og turn-key løsninger indenfor den industrielle elektronikbranche. 
 
Sune er vant til at samarbejde med en bred vifte af interessenter på alle niveauer, både internt og eksternt.                                         Han vil som Area Sales Manager stå med hovedansvar for salg i det midt- og sydjyske og fynske område.

Sune bliver endnu en vigtig brik i udviklingen af Adding Engineerings forretningsområder og samarbejdsrelationer, samt i at tiltrække flere dygtige kollegaer til kontoret i Vejle. 
 
 
Spidskompetencer:

  • International salg og ledelse 
  • Rekruttering 
  • Strategi udvikling 
  • Innovation 
  • Business Intelligence 
  • Proces- og projektstyring 
  • CRM implementering 

 

 
Vi byder velkommen til Sune Meyer ved Adding Engineering

www.adding.dk

Adding Engineering A/S
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.048