23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den anden morgen sang fuglene imens grisene gryntede

Hos AAG går vi meget op i at imødekomme vores kunders efterspørgsler. Det betyder også, at vi med glæde tager ud, og ser, hvor vores produkter gør gavn, eller kan komme til at gøre det. Derfor var det oplagt at tage ud og besøge en griseproducent – og hvem siger nej til at se på smågrise, når muligheden byder sig? Heldigvis var grisene – store som små – klar til at få taget et modelfoto eller to. Når der ikke blev taget fotos, videoer og hilst på alle de søde grise, omhandlede samtalen, hvilken gavn vores gummi-måtter kan gøre hos griseproducenter.

Hos AAG går vi meget op i at imødekomme vores kunders efterspørgsler. Det betyder også, at vi med glæde tager ud, og ser, hvor vores produkter gør gavn, eller kan komme til at gøre det.

Derfor var det oplagt at tage ud og besøge en griseproducent – og hvem siger nej til at se på smågrise, når muligheden byder sig? Heldigvis var grisene – store som små – klar til at få taget et modelfoto eller to.

Når der ikke blev taget fotos, videoer og hilst på alle de søde grise, omhandlede samtalen, hvilken gavn vores gummi-måtter kan gøre hos griseproducenter.

Vidste du f.eks., at vi leverer specialskåret måtter til baby-stalde/klimastalde? Og at vores måtter er exceptionelle ovenpå drænet gulv? De gør, at smågrisene, der er ved at afvænnes deres mor, stadig har mulighed for at spise direkte fra gulvet, som de har været vant til siden de kom til verdenen, og lå hos deres mor. Hvis smågrisene blot går på drænet gulv, kan der gå flere dage før grisene finder ud af, hvordan de navigerer i en ny måde at få mad på, men hvis de kan spise direkte fra gulvet, spiser de med det samme, og derved kan smågrisene også hurtigere tage på og sendes videre. Samtidig er gummi-måtterne også mere lydisolerende.

Vidste du også godt, at vi leverer isolerende måtter til farestier? Og at det er en billigere løsning fremfor at indlægge gulvvarme, hvilket er alternativet hertil? Måtterne isolerer, så de små pattegrise kan forblive varme – og de kan anvendes i flere år.

Vi sælger et hav af måtter, og i dag fik vi set, hvor stor gavn en gummi-måtte kan have i en grisestald.

Vores salgsteam sidder klar på telefon +45 98 15 80 22 eller på mail info@aag.world, hvis du skulle stå og mangle en løsning i gummi, skum eller plast. Vi sælger selvfølgelig ikke kun til grise-producenter, men også til en bred palette af andre industrier.

Ellers er vi at finde på Agromek og Eurotier, hvor vi i fællesskab kan tale om en optimal løsning til dig. 
Vi håber at høre fra dig. 

AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S
Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87136213

Kontaktperson

AT

Send til en kollega

0.031