23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ahlsell opnår vigtig certificering i miljøledelse

Med ISO14001-certificering i miljøledelse styrker Ahlsell sin position i bygge- og industristektoren i en tid med øgede krav til bæredygtighed. Certificeringen udvider Ahlsells eksisterende ISO-certificeringer inden for arbejdsmiljø og kvalitet.


Den nye ISO14001-certificering betyder, at der nu er papir på, at Ahlsell Danmarks Supply Chain og Logistik lever op til internationale standarder inden for miljø. I forvejen er virksomhedens Logistikcenter ISO-certificeret i arbejdsmiljø (ISO-45001) og kvalitet (ISO-9001).

Det fortæller Stephan Schuler, Director Supply Chain, og siger:

”Det er en blåstempling, som viser, at vores arbejde med arbejdsmiljø, kvalitet og nu også miljø er fra øverste hylde. Vi er stolte over, at vi nu har den trio af ISO-certificeringer, som er den mest efterspurgte blandt vores kunder og samarbejdspartnere i byggeriet og industrien”.

Dokumentation giver forretningsfordele

Det er en omfattende opgave at blive ISO-certificeret. Der skal arbejdes med stor præcision for at vedligeholde certificeringen. Der er kontrol med, at man som virksomhed lever op til kravene, og at man løbende opnår forbedringer af sine indsatser.

Til gengæld giver det forretningsfordele, særligt i forbindelse med større opgaver. Det gælder ikke mindst ISO14001-certificeringen i miljøledelse, som er blevet ekstra vigtig i en tid, hvor der er stigende krav til bæredygtighedsdokumentation i byggeriet og industrien.

Gitte Østergaard Futtrup, bæredygtighedschef i Ahlsell Danmark, siger:

”I Ahlsell har vi i mange år arbejdet seriøst med miljømæssig bæredygtighed. Den rejse fortsætter - og har for så vidt ikke ændret sig med vores nye ISO-certificering i miljøledelse. Det nye er, at vi nu har fået dokumentation for, at der er styr på tingene. Det kan være forskellen på, om man er kvalificeret til at byde på større projekter og udbud”.

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811

Kontaktperson

LMB
Line Møller Blankholm
Kommunikationschef
+45 +4525292746 lbl@ahlsell.dk

Send til en kollega

0.047