23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Harald Pihl tilbyder et bredt udvalg af skræddersyede skæringstjenester

Hos Harald Pihl har vores udvidet service et stort udvalg af skæringstjenester for at imødekomme alle typer projekter – fra små specialbestillinger til større industrielle behov.

Vores skæringstjenester spænder bredt og inkluderer både vandskæring og savskæring, som giver præcise og fleksible løsninger. Vandskæring er en teknologi, der gør det muligt at skære metaller som titan, nikkelbaserede legeringer og rustfrit stål uden at påvirke materialerne med varme. Savskæring anvendes til hurtige og præcise snit, hvilket er ideelt til materialer, der
kræver nøjagtige dimensioner.

Vi tilbyder også guillotine-skæring, som kan levere hurtige og effektive snit i plader og andet fladt materiale, samt en spolehåndteringsmaskine til præcise skæringer af spoler, hvilket gør det muligt at levere materialer i tilpassede længder og formater. Derudover kan vores båndsav skære materialer med stor præcision og er velegnet til både mindre og større opgaver.

For endnu højere præcision tilbyder vi slibende skærehjul, som giver rene og skarpe snit, selv i de hårdeste metaller, og er særligt velegnet til speciallegeringer, hvor nøjagtighed og finish er afgørende.

Hos Harald Pihl står vi klar med avancerede teknologier og ekspertise, der sikrer, at vores kunder modtager materialer, som lever op til de højeste standarder. Vi tilbyder fleksible og skræddersyede løsninger til en række forskellige industrier, herunder flyindustri, olie og gas, samt mange andre højteknologiske sektorer.

Besøg vores hjemmeside www.haraldpihl.com for at lære mere om, hvordan vores skæringstjenester kan optimere din produktion, eller kontakt os direkte for at få en skræddersyet løsning.

Harald Pihl A/S
Gl. Hovedgade 14
2970 Hørsholm
Hørsholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87164918

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047