23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forvandling af vandbehandling i miner med CADWorx og BricsCAD

Behandling af minevand er et kritisk aspekt af sikker og bæredygtig drift af mineområder. Biprodukter fra mineaktiviteter, såsom tungmetaller, syrer og kemiske rester, kan have en alvorlig indvirkning på vandkvaliteten i miljøet, hvis de ikke behandles korrekt. Effektiv behandling af minevand forhindrer forurening af floder, søer og grundvand og beskytter både samfund og økosystemer, samtidig med at det sikrer, at mineoperatører overholder strenge miljøregler.

En holistisk tilgang til behandling af minevand  


Med hovedkvarter i Sydafrika og aktiviteter i flere afrikanske lande har Miwatek etableret sig som førende inden for vandbehandling i miner. Virksomheden tilbyder en holistisk, leverandøruafhængig tilgang og leverer løsninger på tværs af hele værdikæden - fra gennemførlighedsundersøgelser til fuld projekteksekvering. Miwateks ekspertise i at mindske risikoen for vandforurening har gjort virksomheden til en vigtig partner for minedrift i regionen.  


Virksomheden var tidligere afhængig af AutoCAD® til at udvikle P&ID-tegninger, men havde brug for en mere robust platform, der kunne forbedre deres arbejdsgangseffektivitet og øge designnøjagtigheden. Da vandbehandling i miner indebærer betydelige omkostninger og risici og kræver komplekse designs, ledte teamet efter en stærk integreret løsning, der kunne hjælpe med at strømline processer og hurtigt og præcist udvikle P&ID'er, 3D-tegninger og anlægslayouts. 
Efter nøje overvejelser valgte Miwatek Hexagons CADWorx® P&ID Professional og BricsCAD® til at opfylde deres krævende projektkrav. Disse avancerede værktøjer gjorde det muligt for Miwatek-teamet at strømline processer, udvikle meget detaljerede rør- og instrumentdiagrammer (P&ID'er) og skabe 3D-modeller med større nøjagtighed.  

Betydelige gevinster i effektivitet, nøjagtighed og samarbejde  

Med hjælp fra Hexagons partner Chempute Software migrerede Miwatek hurtigt til disse nye løsninger. Skiftet resulterede i betydelige gevinster i arbejdsgangseffektivitet, dokumentationsnøjagtighed og samarbejdsmuligheder med kunder og konsulenter. Softwaren forbedrede også Miwateks evne til at levere omfattende teknisk dokumentation. 
Et enestående projekt, der nød godt af Hexagons teknologi, var designet af et anlæg til destruktion af cyanid i Newmonts Akyem-mine i Ghana. Ved hjælp af CADWorx og BricsCAD leverede Miwatek kritiske dokumenter til forundersøgelses- og udførelsesfasen, herunder detaljerede P&ID'er, ingeniørlister og procesbeskrivelser. Disse værktøjer forbedrede projektdokumentationens præcision betydeligt og fremskyndede design-iterationer.  


»Hexagons CADWorx P&ID Professional og BricsCAD er nemme at bruge og hjælper vores ingeniører med at udvikle meget detaljerede og præcise P&ID'er,« siger Wesley Neutt, Miwateks Business Development Manager. »De strømliner vores designprocesser og forbedrer vores kommunikation med interessenter.«  

 
Læs hele casestudiet her for at få mere at vide. 

Hexagon Manufacturing Intelligence AB
Filargatan 3
632 29 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
CVR nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063