23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CSRD-rapportering

EU’s Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) er en game changer for bæredygtighedsrapportering, da det blandt andet fastsætter ensartede metoder og måleenheder for virksomheders rapportering af miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige aspekter (ESG).

Udløber
5. marts 2025

På vores kursus i CSRD-bæredygtighedsrapportering bliver du klogere på, hvorfor en robust forståelse af ESG (Enviromental, Social & Governance) og bæredygtighedsrapportering ikke blot er etisk og lovgivningsmæssigt nødvendigt for mange virksomheder, men også et strategisk aktiv for at fremtidssikre din virksomhed.

I takt med, at verden står over for stigende miljømæssige udfordringer, bliver din virksomheds evne til effektivt at rapportere og reagere på ESG-udfordringer nemlig et centralt konkurrenceparameter. Det er afgørende at vise din virksomheds dedikation til bæredygtige initiativer for at skabe en langsigtet succes og overlevelse på markedet.

På vores kursus i CSRD-bæredygtighedsrapportering får du forståelse for terminologien, nøglebegreber og problemstillinger inden for CSRD og ESG, hvilket gør dig i stand til at håndtere og forbedre din virksomheds bæredygtighedsrapportering, når du vender hjem fra kurset.

Målgruppe

Vores kursus i CSRD-bæredygtighedsrapportering er særligt målrettet dig, der til dagligt sidder med organisationens bæredygtighed i små og mellemstore virksomheder, som på grund af CSRD-direktivet skal i gang med at rapportere eller levere data til leverandører, kunder eller andre interessenter. 

Indhold

  • De grundlæggende elementer inden for ESG-rapportering
  • Hvordan din virksomhed bliver påvirket af de nye krav om bæredygtighedsrapportering (CSRD)
  • Rollerne og opgaverne inden for de europæiske standarder for bæredygtighedsrapportering (ESRS)
  • Det dobbelte væsentlighedsprincip inden for ESG
  • Formålet med at inddrage virksomheden og samarbejdspartnere i arbejdet med ESG
  • Introduktion til planlægning og udarbejdelse af ESG-rapporten

Kurset i CSRD-bæredygtighedsrapportering vil veksle imellem teori og gruppearbejde, hvor vi dykker ned i specifikke dele af bæredygtighedsrapportering.

Kursusdatoer

7. november 2024 | 5. februar 2025 | 5. marts 2025

Book kursus

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031