23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gruppemateriel til sikring og beskyttelse af elinstallationer

Schrack's Amparo-serie tilbyder et omfattende udvalg af gruppemateriel, der sikrer pålidelig beskyttelse af elinstallationer. Serien inkluderer automatsikringer, HPFI-relæer, kombirelæer og sløjfeskinner, som alle leverer stabil drift og opfylder de højeste standarder for sikkerhed.

Amparo-produkterne er VDE-certificerede af Quality Austria, hvilket garanterer, at de lever op til strenge krav for elektriske installationer. Certificeringen sikrer, at alle komponenter er testet grundigt i Europa for at levere den nødvendige sikkerhed og holdbarhed.

Avanceret design for bedre ydeevne

En af de tekniske forbedringer i Amparo-serien er den aerodynamisk designede sideplade, som tillader luft at cirkulere bedre omkring den bimetalliske udløser. Dette design optimerer varmeafledningen og sikrer en præcis afkobling ved overbelastning. Denne funktion forlænger levetiden og sikrer høj driftsikkerhed under krævende forhold.

Fleksible og effektive installationer

Serien tilbyder automatsikringer i en række varianter, herunder 1P, 1P+N, 2P, 3P, 3P+N og 4P, med både C- og D-karakteristikker til forskellige applikationer. HPFI-relæerne fås som både A- og B-typer i 1P+N og 3P+N, hvilket gør dem anvendelige i en bred vifte af installationer.

For at sikre en endnu lettere installation og øget sikkerhed kan der tilkøbes sløjfeskinner, som minimerer termisk tab og forenkler kablingen.

Komponenter i Amparo-serien inkluderer:

  • Automatsikringer (MCB)
  • HPFI-relæer (RCCB)
  • Kombirelæer (RCBO)
  • Sløjfeskinner
  • Fordelingstavler

Med Amparo-serien fra Schrack får du gruppemateriel, der ikke kun lever op til moderne krav om sikkerhed, men også sikrer en fleksibel og pålidelig løsning til alle typer elinstallationer. Kontakt os på +45 7580 0310 for mere information om produkterne eller hjælp til valg af de rette løsninger til dine behov.

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Christian Stampe Laursen
Produktchef
+45 75806337 csl@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047