23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gunnar Haagensen gennemgår omfattende rebranding

Efter 103 års service bliver A/S Gunnar Haagensen nu til Haagensen.

”Vi har ændret vores navn, men ikke hvem vi er”, skriver Haagensen på Linkedin.

Efter mere end et århundrede i branchen har A/S Gunnar Haagensen skiftet navn til blot "Haagensen" som en del af en større rebrandingproces. 
Navneskiftet markerer en ny æra for den traditionsrige virksomhed, der leverer specialiserede tætningsløsninger inden for elastomerer, polymerer og metal.

Ændringen er ikke kun kosmetisk. Den skal afspejle de betydelige transformationer, virksomheden har gennemgået de seneste årtier. Ved at forenkle sin identitet og fokusere på kerneområderne, ønsker Haagensen at optimere samarbejdet med deres partnere og kunder.

Virksomhedens CEO, Lasse Haagensen, der har stået ved roret de sidste 17 år, understreger, at kundetilfredshed fortsat er i centrum, præcis som da hans oldefar, Gunnar Haagensen, grundlagde firmaet for over 100 år siden. Det grundlæggende princip om at levere de rette produkter til den rette pris og tid lever videre, selvom navnet er forkortet.

"Nyt navn. Samme kvalitet"

Haagensen lancerede samtidig en ny hjemmeside, hvor kunder kan følge med i virksomhedens udvikling og løsninger. Haagensen vil fortsætte med at levere pålidelige løsninger til både statiske og dynamiske applikationer.

Klik ind på Haagensens helt nye hjemmeside, eller følg med på deres Linkedin profil for opdateringer på deres løsninger.

A/S Gunnar Haagensen
Hejrevang 6
3450 Allerød
Allerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16279595

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062