23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trends inden for robot-teknologi og automation

Verdens første Direct Drive robot-finger

SMAC har med sin ’Direct Drive Servo Motor’ robot-finger lavet et teknologisk gennembrud. Og planen er, at robot-fingeren bliver efterfulgt af en robot tommelfinger og til sidst den første ægte funktionelle robothånd, der kan gengive menneskehænders arbejde.

  • Fingerens første led består af en 25 mm diameter servo "semi roterende" motor og er udstyret med en roterende encoder med 15,5K positioner pr. omdrejning. Det opnår et højt drejningsmoment på grund af det magnetiske kredsløbsdesign samt spoleudformningen.
  • En anden større servo motor med 35 mm diameter, virker som 2. led. Den giver et moment på 630 mNm og kan således udøve en resulterende kraft på 7N ved spidsen. Begge motorer kan bevæge sig i 45 grader, ligesom de menneskelige led kan.
  • Den tredje motor fungerer som det tredje led. Dette er leddet, som bevæger sig fra side til side. Denne bevægelse er baseret på SMAC's moving coil lineære design.
  • Motorerne er integreret i en struktur, der gør det muligt for dem at betjene og dække samme bevægelsesevne som menneskets finger. Enheden vejer ca. 350 gram og er fysisk ca. 1,5 x større end den gennemsnitlige mandefinger.


AVS er eneforhandler af SMAC i Danmark, der er en af de førende producenter af elektriske cylindre og ‘Moving Coil’ aktuatorer. SMAC’s produkter er baseret på deres patentbeskyttede lineære motorteknologi. Aktuatorerne løser mange forskellige applikationer i en lang række industrier såsom: fødevareindustrien, automobilindustrien, elektronisk produktion og samling, videnskab/bioteknologi, glasfremstilling, fremstilling af udstyr til medicinalindustrien m.fl.

Vores aktuatorer er unikke idet kraft, position og hastighed er 100% programmerbare. Derudover er de designet til at arbejde med meget høje hastigheder og med en meget stor grad af nøjagtighed og gentagelse. Dette gør dem ideelle til en lang række positionerings, målings, inspektions og ‘pick & place’ applikationer og særligt i tilfælde hvor 100% verificering er påkrævet.

Kom og hør mere på hi messen
Kig forbi stand K.8220.01 og få en snak om automatisering og de mange løsninger.

Se mere om vores deltagelse på hi messen 2017 her
Klik på filmen med robot-fingeren til højre eller se den her

 

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047