23948sdkhjf

Skiold flytter produktionen til Polen

Producenten af staldinventar har i dag produktion på fabrikker i Sæby i Nordjylland, Bur i Vestjylland og den polske by Kutno. Nu skal produktionen fra de tre fabrikker imidlertid samles på en 24.000 kvadratmeter nybygget fabrik i Polen. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

- Planen er, at den nye fabrik skal stå klar i 2024 - og at alle tre produktionsenheder skal være samlet senest med udgangen af 2024, hvor vi lukker helt ned. Det betyder, at de ansatte har omkring halvandet år til at finde noget andet. Det er jo aldrig en rar situation - men jeg synes det er en god måde, at være ude i god tid, så de mange dygtige ansatte har god tid til at finde ud af, hvad de vil og skal, siger Tom Bach Nielsen, fabrikschef hos Skiold i Bur, til Dagbladet.

I Bur vil 25-30 medarbejdere miste deres job, mens udflytningen i Sæby kommer til at berøre cirka 40 medarbejdere.

Tom Bach Nielsen forklarer, at Skiold blandt andet har været ramt af en stor nedgang i svineproduktionen, og at tre fabrikker derfor er for mange.

Originalartikel: https://dagbladet-holstebro-struer.dk/ulfborg-vemb/efter-100-aar-i-samme-by-nu-flytter-firmaet-til-polen-og-medarbejderne-skal-paa-jobjagt

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095