23948sdkhjf

Nyt om navne: KP Components udvider direktionen igen

KP Group har med virkning fra den 11. april ansat Bjarke Buhl som direktør for teknologiudviklingen (CTO) globalt på fabrikkerne i USA, Sverige og Danmark.

Han kommer fra en stilling som head of strategic production technology hos Kamstrup. Inden dette har Bjarke Buhl været 13 år hos Grundfos blandt andet som directory of advanced manufacturing engineering.

Han indtræder i direktionen og ledelsen af KP Group.

- KP er en spændende virksomhed, som igennem mange år har vist sin berettigelse i et svært og krævende marked inden for blandt andet bearbejdning af hydrauliske komponenter. KP’s position på verdensmarkedet kræver en kontant teknologisk udvikling for at efterkomme kundernes krav til præcision og generelle markedsvilkår til automatiserede løsninger. Jeg glæder mig utroligt meget til at tage denne udfordring op sammen med et team af dedikerede og erfarne ingeniører og teknikere, udtaler Bjarke Buhl.

Det er anden gang inden for få uger, at KP Components udvider direktionen. Den 1. april ansatte den vestjyske underleverandør Christina Sellerup i en nyoprettet stilling som chief people officer.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125