23948sdkhjf

HIWIN lineære føringsveje med en bred vifte af muligheder

Fra dækskinnen til det intelligente afstandsmålesystem.

Offenburg. Specialisten i bevægelsesstyring og systemteknologi HIWIN tilbyder lineære føringer i et X-arrangement samt profilføringer i et O-arrangement. Med den tilbudte optionspakke kan de momentstive lineære føringer i serierne tilpasses individuelle applikationskrav.

Generelt er de lineære profilføringer i CG-serien kendetegnet ved en højere momentstivhed sammenlignet med konventionelle lineære profilføringer. Denne fordel er især vigtig for applikationer med individuelle føringer. 

Takket være det særlige O-arrangement af rulleelementerne gør profilskinnen CG det muligt at montere en dækskinne. På den måde kan monteringshullerne forsegles permanent hurtigt og nemt. De tilbudte tætningssystemer forhindrer indtrængen af fremmedlegemer som f.eks. smudspartikler, spåner eller væsker i blokkens kugleløbebaner og reducerer også udslippet af smøremiddel. 

Dækpladen, der allerede er inkluderet som standard, giver ekstra robust beskyttelse af tætningen og kugleløbebanens recirkulationssystem. Som en yderligere mulighed tilbyder HIWIN langtids smørreenheder, der forlænger eftersmørre intervallet med mere end fem gange. Den ekstra smørekanal fører direkte ind i midten af den bærende zone og sikrer dermed uafbrudt smøring, især ved applikationer med korte slaglængder. 

Et ekstra integreret distancemålesystem gør det muligt at bestemme blokkens nøjagtige position og forvandler den mekaniske lineære føring til et intelligent føringselement på ingen tid. Encoderen er kompakt integreret og fastgjort til blokken, og det magnetiske bånd indsættes i profilskinnen, der er beskyttet af dækskinnen.

Du kan finde flere detaljer og oplysninger om produktet på HIWINs onlineportal på www.hiwin.da. HIWIN tilbyder også onlineværktøjer til konfigurationer og design for at hjælpe brugerne med at finde den optimale løsning. Prøv det selv!

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078