23948sdkhjf

120 arbejdspladser reddet: Ny ejer af konkursramt automationshus

Fredag den 30. september gik Sealing System konkurs, og siden har kurator arbejdet på at afhænde aktiviteterne.

Nu har Bila Group købt den overvejende del af aktiviteterne fra konkursboet efter Sealing System og sikrer den forsatte produktion af de komplette pakke- og palleteringsanlæg i Grindsted og redder samtidig 120 arbejdspladser. Det oplyser det nordjyske automationshus i en pressemeddelelse.

- Det er trist, når en hæderkronet virksomhed som Sealing System går konkurs. En virksomhed, som i branchen nyder respekt for fremragende pakke- og palleteringsanlæg, dygtige medarbejdere og loyale kunder. Det fortjener en fremtid. Derfor har vi hos Bila Group købt en stor del af aktiviteterne i Sealing System, siger CEO og medejer af Bila Group, Jan Bisgaard Sørensen.

Stærk dansk aktør på det internationale marked

Planen er, at Sealing System – ovenpå konkursen og under nyt ejerskab – fortsat skal producere komplette pakke- og palleteringsanlæg. Sealing System fastholder sit navn, logo og sin placering i Grindsted.

- Bila Group er en stærk ejer for fremtiden, fordi der er et naturligt og godt match mellem os – både med hensyn til teknologi og markedsfokus. Opkøbet bidrager til vores ambition om at skabe en endnu stærkere dansk aktør på det internationale marked for industriel automation, forklarer Jan Bisgaard Sørensen.

Bila Group sætter en ny direktør i spidsen for det selskab, der skal videreføre en del af aktiviteterne fra konkursboet. Det er er Stephan Heessels, som har sagt ja til at blive CEO for Sealing System. Han kommer senest fra en stilling som divisionsdirektør fra Beumers head of centre of competence logistic systems.

Mere end 120 arbejdspladser sikres

Bila Group sikrer job for mere end 120 af medarbejderne fra Sealing System. De skal basalt set løse de samme arbejdsopgaver i morgen, som de gjorde før konkursen.

Stephan Heessels og Jan Bisgaard Sørensen har fuld forståelse for, at der er mange spørgsmål, som mange gerne vil have svar på lige nu.

- Men det er desværre ikke alle svar, vi kan levere med det samme. Det er en hektisk og komprimeret proces at overtage en virksomhed, der er konkurs. Det gælder alt: arbejdsopgaver, medarbejdere, kunder, projekter og meget andet, som man i første omgang må forholde sig til på papiret frem for i virkeligheden. Det er først nu, vi i praksis skal kigge rigtigt ned i ”maskinrummet”, siger Jan Bisgaard Sørensen.

Stephan Heessels fortsætter:

- Vi ved, at velfungerende pakke- og palleteringsanlæg er forretningskritiske for mange kunder. Derfor har det høj prioritet hos os i den nye ledelse hurtigt at komme i dialog med de berørte kunder og få lavet en god plan sammen med dem. Vi har sat et helt team på netop den opgave.

Og Jan Bisgaard Sørensen fortsætter:

- Vi glæder os til, at Sealing System bliver en del af Bila Group. Vi ser masser af potentiale for vækst og udvikling.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.719